לואיס אנריקה הזהיר: "זה יהיה אותו דבר בגומלין". קומפני: "האמונה קיימת"

play
לואיס אנריקה | Maja Hitij - UEFA
שערי השבוע 28.4 03:16

אחרי מותחן תשעת השערים בפארק דה פרינס, מאמנה של באיירן מינכן פנה לאוהדים הבווארים: "אנחנו צריכים עוד יותר". אנריקה סבור: "זה המשחק הטוב ביותר שאימנתי אי פעם"

(גודל טקסט)

באיירן מינכן ספגה 5 שערים בפריז, אך הבקיעה 4 בחזרה ומחזיקה בסיכוי לעלות לגמר ליגת האלופות. המאמן וינסנט קומפני, שנעדר מהקווים בפארק דה פרינס בשל השעיה, הביע אמון בקבוצתו: "בדרך כלל, אם אתה סופג חמישה שערים בהרכב האורח, אז הסיבוב נגמר. אבל הבקנו ארבעה, וכמובן שיכולנו להבקיע עוד שניים-שלושה. אי אפשר לשכוח את זה."

לקראת הגומלין, קומפאני קרא לאוהדים להגיע ולתמוך בריאיון ל-"Amazon Prime": "אנחנו צריכים 75,000 אוהדים. האווירה נגד מדריד הייתה עוצרת נשימה – אנחנו לא צריכים פחות, אנחנו צריכים עוד יותר. הייתי בא לאצטדיון למשחק כזה, אבל לא כדי להיות שקט". המאמן הוסיף: "אנחנו מנצחים בבית לעתים קרובות מאוד. עם התמיכה המלאה של האוהדים, האמונה בהחלט קיימת".

וינסנט קומפני | Maja Hitij – UEFA

מנגד, מאמן פריז סן ז'רמן לואיס אנריקה, התלהב אף הוא מהעימות: "זה היה בלתי ייאמן. זה היה המשחק הטוב ביותר שאימנתי אי פעם. אני חושב שכל מי שראה את המשחק נהנה".

אנריקה הוסיף בריאיון ל-"Canal+": "זה היה משחק יוצא דופן. כמאמן, מעולם לא חוויתי משחק עם אינטנסיביות כזו, עם הרצון הזה לנצח. אני חושב שכל האוהדים, לא משנה באיזו קבוצה הם תומכים, היו שמחים לראות מחזה כזה. שתי הקבוצות וכל השחקנים ראויים לברכות".

הוא הוסיף: "הגיע לנו לנצח, הגיע לנו לעשות תיקו, והגיע לנו להפסיד היום. זה היה משחק פנטסטי".

למרות הסיום הדרמטי, אנריקה הדגיש כי הסיכוי לעלות לגמר נותר בידי הפריזאים: "כשיש לך יתרון של שלושה שערים, אתה חושב שזה תוצאה חיובית מאוד. היריב לקח הרבה סיכונים. זה היה קשה מאוד, וזה יהיה אותו דבר בגומלין".

לואיס אנריקה | Mattia Ozbot – UEFA

המאמן הספרדי סיכם בנימה חיובית: "הגענו לנצח – המשחק הזה היה מדהים. זה רק ההפסד השלישי שלהם העונה. כמובן שיש דברים לשיפור, אבל כרגע אנחנו צריכים ליהנות מזה. אני חושב ששתי הקבוצות הראו את האופי שלהן ואת סגנון המשחק שלהן".

הגומלין באלינץ ארנה יתקיים ברביעי של השבוע הבא, כאשר באיירן חייבת לנצח כדי לפחות לכפות הארכה.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי