אחרי משחק חצי הגמר המשוגע בין פריז סן ז'רמן לבאיירן מינכן, אותו הצרפתים ניצחו (4:5), תיירי הנרי יצא בביקורת חריפה על צוות השיפוט, והילל את כוכב הבווארים.
כוכב ארסנל ונבחרת צרפת לשעבר אמר באולפן של CBS: "תקשיבו, כולם רוצים לחגוג תוצאה של 4:5, אבל אנחנו חייבים להיות כנים לגבי איך הגענו לשם. הקביעה של הפנדל על אלפונסו דייויס ממש לפני ההפסקה היא קלון מוחלט לליגת האלופות".
כזכור, על סף השריקה לסיום המחצית הראשונה, ה-VAR אותת לשופט הראשי לבחון פנדל אפשרי לפריזאים, לאחר שהכדור פגע בידו של המגן הקנדי. עם זאת, הנרי סבור כי ההחלטה להעניק לפ.ס.ז' פנדל – הייתה שגויה לחלוטין.
"זו לעולם לא נגיעה ביד – לעולם לא", הוא אמר. "השופט בעצם הושיט לפ.ס.ז' מצנח בדיוק כשבאיירן חנקה אותם. אתה נותן לשחקן כמו עוסמאן דמבלה מתנה חינם מנקודת הפנדל ממש בשריקת הסיום, וזה משבש לחלוטין את המצב הפסיכולוגי של המחצית השנייה".
לאחר מכן, הנרי הקדיש קצת זמן גם לבן ארצו, מייקל אוליסה, שכבש את ה-2:2 במשחק עבור באיירן, והציג יכולת יוצאת מן הכלל. "אבל הסיפור האמיתי עבורי הלילה היה מייקל אוליסה. ראיתי את נונו מנדש שם בכיס כמה משחקני הכנף הגדולים באירופה בשנים האחרונות. הוא מכונה מוחלטת. אבל הלילה? אוליסה גרם לו להיראות כמו ילד אבוד מהאקדמיה. הישירות, התחבולות, חוסר הכבוד המוחלט על הכנף הימנית – אני לא חושב שראיתי אי פעם מישהו עושה את זה לנונו מנדש בכל הקריירה שלו".
הוא סיכם את דבריו כשאמר: "פ.ס.ז' אולי נוסעת לגרמניה עם יתרון 4:5, אבל אם אוליסה ישחק כך בגומלין – פריז בצרות גדולות".
מה דעתך על הכתבה?