Sport1 Banner

אכזבה לנוויל ובקהאם בוומבלי: סלפורד סיטי הובסה, ותישאר בליגה הרביעית

הקבוצה בבעלותם החלקית של כוכבי העבר של מנצ'סטר יונייטד פגשה את נוטס קאונטי בגמר פלייאוף העלייה לליגה השלישית, אך נחלה תבוסה קשה

(גודל טקסט)

גארי נוויל וסלפורד סיטי יישארו עונה נוספת בליגה הרביעית באנגליה (League Two), לאחר שהפסידו בגמר הפלייאוף בוומבלי מול נוטס קאונטי.

סלפורד הייתה קרובה לעלייה לליגה השלישית, לאחר שסיימה את העונה נקודה אחת בלבד מתחת למקומות העלייה הישירה, אך בגמר הפלייאוף הובסה 0:3. אלסאנה ג'אטה העלה את נוטס קאונטי ליתרון במחצית הראשונה, לוקאס נס הכפיל בנגיחה לפני ההפסקה, וג'ודי ג'ונס חתם את התוצאה במחצית השנייה.

שחקני נוטס קאונטי חוגגים | Paul Harding

סלפורד ניסתה לחזור למשחק באמצעות פאביו בוריני, אך החלוץ האיטלקי, שבעבר כבר חווה עליית ליגה דרך הפלייאוף בוומבלי, לא הצליח להשפיע.

גארי נוויל, יחד עם דייויד בקהאם, שנכחו ביציע, ימשיכו לנסות להוביל את הפרויקט של סלפורד קדימה. זו תהיה העונה השמינית של המועדון בליגה הרביעית. בקהאם ונוויל, שרכשו לאחרונה חלק נוסף מהמועדון, צפו במשחק יחד עם שחקנית העבר ג'יל סקוט, וחבריהם לקבוצה במנצ'סטר יונייטד בעבר פול סקולס וניקי באט.

מאמן הקבוצה, קרל רובינסון, שנחשב לבעל ניסיון בעליות ליגה, לא הצליח להשלים את המשימה ולהוביל את סלפורד לעלייה.

לאחר המשחק התייחס נוויל להכנות ואמר: "לא דיברתי עם אף אחד מהשחקנים", והוסיף: "אני לא עושה את זה לפני אף משחק, אז זה יהיה לא נכון לעשות זאת היום. גם עם קרל (רובינסון) אני לא מדבר. זה יהיה לא נכון לשבור את השגרה רק כי זה יום מיוחד".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי