באיירן מינכן ממשיכה לעבוד על הרכש הגדול שלה לקיץ, כשעל פי "בילד", המועדון הבווארי כבר הגיע לסיכום עם אנתוני גורדון. שחקן הכנף האנגלי בן ה-25 סומן כמטרה המרכזית לחיזוק ההתקפה של אלופת גרמניה, אך כעת נותר למצוא פתרון מול ניוקאסל, שמחזיקה בכרטיסו.
לפי הדיווח, באיירן מוכנה לשלם 60 מיליון יורו עבור גורדון, בעוד ניוקאסל דורשת 80 מיליון יורו. בגרמניה טענו כי הבווארים יכולים לעמוד בדרישה הכלכלית, אך לשם כך יצטרכו לבצע כמה מכירות משמעותיות במהלך הקיץ.
מי שנטען כי עשוי להפוך לחלק מפתיע מהעסקה הוא אלכסנדר נובל. השוער בן ה-29 מסיים את תקופת ההשאלה שלו בשטוטגרט, ובבאיירן כבר הבהירו כי הוא לא נמצא בתוכניות לעונה הבאה. בנוסף, הוא גם לא צפוי להיות היורש של מנואל נוייר – תפקיד שעליו חלם במשך שנים.
על פי "בילד", ניוקאסל מחפשת שוער חדש, ורואה בנובל אופציה אפשרית. אחד התרחישים שנבחנים לפי הדיווח הוא הורדת תג המחיר של גורדון, בתמורה לצירופו של השוער הגרמני – כחלק מהעסקה בין המועדונים.
עם זאת, ב"בילד" נטען כי נובל עצמו לא מתלהב מהאפשרות לעבור למגפייז. לפי הדיווח, השוער נוטה בשלב זה להצעות אחרות מאנגליה ומאיטליה, בעוד מעבר לניוקאסל אינו היעד המועדף עליו לקראת העונה הבאה.
לצד זאת, בגרמניה הדגישו כי עתידו של נובל עדיין לא ברור. אחרי שנפרד רשמית משטוטגרט בסיום ההפסד 3:0 לבאיירן בגמר הגביע, הוא חוזר למינכן, אך כרגע הכול מצביע על כך שיעזוב כבר במהלך חלון ההעברות הקרוב – ואנגליה עדיין נראית כאופציה ריאלית עבורו.
מה דעתך על הכתבה?