שמו של ניקולאס טאגליאפיקו נקשר בשנים האחרונות לא פעם לחזרה אפשרית לאייאקס קבוצתו של אוסקר גלוך, וגם הקיץ הנושא צף מחדש – בין היתר על ידי אוהדים מוכרים של המועדון, קאאלה וקוקי. מגן נבחרת ארגנטינה שזכה בגביע העולם במונדיאל 2022, שיחק בשורות מועדון הפאר ההולנדי בין השנים 2018-2022 ומשחק כיום במדי ליון הצרפתית.
"דברים שאנחנו יודעים הם על שחקנים שעשויים להיות זמינים ויכולים למלא עמדות פנויות או כאלה שעשויות להתפנות באייאקס", אמר קאאלה בפודקאסט "Kale & Kokkie". "קיבלתי שאלות לגבי טאגליאפיקו, כי הוא רשאי לעזוב את אולימפיק ליון. האם הייתי רוצה אותו בחזרה? אם מדברים על אופי, על לחימה, ועל מישהו שיכול לשפר את אייאקס…"
בהמשך הוסיף: "אני כן חושב שעדיין יש לו את הדרייב הזה. יש לו גם עדיין בית בדרום אמסטרדם". קוקי השיב: "והאיש הזה באמת רוצה ללכת לאייאקס, לא?" בעקבות זאת המשיך קאאלה: "אני חושב שזה יהיה עניין של שכר. ובנוסף לזה, צריך למכור קודם את אוון ויינדאל. עם שכר של 2.5 מיליון יורו לעונה, הוא מכביד לא מעט על התקציב".
מה דעתך על הכתבה?