Sport1 Banner

35 מיליון ליש"ט על הפרק: מנצ'סטר יונייטד בעקבות בלם נבחרת גרמניה

לפי דיווח באנגליה, השדים האדומים מחפשים פתרון לבעיות הכשירות בהגנה, ועוקבים מקרוב אחר שחקנה של בורוסיה דורטמונד, שלא צפוי להגיע לפני המונדיאל

(גודל טקסט)

מנצ'סטר יונייטד שוקלת להגיש הצעה בסך 35 מיליון ליש"ט עבור בלם בורוסיה דורטמונד, ואלדמר אנטון, כך לפי דיווח ב"מירור". מאמן השדים האדומים, מייקל קאריק, מעוניין לצרף בלם חדש במהלך הקיץ ושלח סקאוטים לעקוב אחר השחקן, כשברקע נמשכת הדאגה ממצבם של ליסנדרו מרטינס ומתיאס דה ליכט.

שני הבלמים סבלו מפציעות משמעותיות בתקופה האחרונה. מרטינס, אלוף העולם ב-2022 עם ארגנטינה, רשם בעונה שעברה 19 הופעות בלבד בכל המסגרות, בעוד דה ליכט לא שיחק מאז נובמבר בעקבות בעיית גב חמורה שהצריכה ניתוח. ב"מירור" נטען כי ביונייטד מודאגים גם מרקורד הכשירות של השניים – ולכן עשויים לפנות לבלם הגרמני.

ואלדמר אנטון | Getty images

אנטון הצטרף לדורטמונד משטוטגרט ב-2024 תמורת 18 מיליון ליש"ט, ומאז ביסס את מעמדו כאחד הבלמים הבולטים בבונדסליגה. הבלם בן ה-29 ערך את הופעת הבכורה שלו בנבחרת גרמניה ב-2024, צבר 12 הופעות בינלאומיות וסייע לנבחרתו להעפיל למונדיאל הקרוב.

השדים האדומים מבינים כי עסקה לא צפויה להיחתם לפני פתיחת המונדיאל, ולכן ערכו של אנטון עשוי לעלות אם יספק טורניר מוצלח בצפון אמריקה. גרמניה שובצה כזכור לבית ה' יחד עם קורסאו, חוף השנהב ואקוודור.

אנטון ושחקני נבחרת גרמניה באימון לקראת המונדיאל | Getty images

למרות מעמדו בנבחרת, אנטון צפוי להתמודד על מקום בהרכב מול שמות בכירים כמו אנטוניו רודיגר, יונתן טה, ניקו שלוטרבק ומאליק תיאו. הבלם חתום בדורטמונד עד 2028, אך לפי הדיווח הוא מחזיק זמן רב בשאיפה לשחק בפרמיירליג.

במקביל, ב"מירור" ציינו כי יונייטד ממשיכה לעבוד גם על חיזוק הקישור, כאשר אדרסון מאטאלנטה קרוב להגיע במקומו של קאסמירו. בנוסף נמצאים על הכוונת אליוט אנדרסון, מתאוס פרננדש, סנדרו טונאלי ואורליאן טשואמני, בעוד לואיס הול הוזכר כמועמד לעמדת המגן השמאלי.

עוד באותו נושא: מנצ'סטר יונייטד

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי