אחרי קריירה מפוארת על המגרש, זלאטן איברהימוביץ' ממשיך לספק כותרות גם מול המצלמות. אגדת הכדורגל השבדית השתתפה בתוכנית של ג'יימס קורדן בפוקס ספורטס ועברה מבחן פוליגרף, שחשף כמה תשובות מסקרנות, ולעיתים גם מביכות.
במהלך המבחן נשאל איברהימוביץ' אם הוא השחקן הנאה ביותר ששיחק אי פעם במונדיאל. תשובתו הייתה חיובית, אך הפוליגרף קבע כי הוא לא דובר אמת. גם כשנשאל האם הוא מכבד את הדעות של כל פרשני פוקס ספורטס, המכשיר סימן כי תשובתו אינה אמינה.
בפוקס מיהרו להתבדח על חשבונם של חבריו לפאנל, בהם תיירי הנרי ואלכסי לאלאס. אלא שהעקיצות לא הסתיימו שם. איברהימוביץ' טען כי פאנל שמורכב מארבע גרסאות שלו עצמו יהיה טוב יותר מפאנל הכולל את לאלאס, הנרי, המגישה רבקה לואו והוא עצמו.
גם בכל הנוגע לקריירת המשחק שלו, הביטחון העצמי המפורסם של זלאטן לא נעלם. השבדי הצהיר כי היה שחקן טוב יותר מהנרי, הולאנד וקיין, ויצא דובר אמת.
המבחן חשף גם כמה פרטים אישיים יותר. איברהימוביץ' הודה כי הוא אינו משאיר טיפ של 20% בארצות הברית, סיפר שלא חיפש את שמו בגוגל במהלך השבוע האחרון, והודה כי עד היום לא התגבר לחלוטין על הסכסוך המתוקשר שלו עם מאמנו לשעבר פפ גווארדיולה, שנמשך עוד מתקופתם המשותפת בברצלונה, כשגם כאן יצא דובר אמת.
לצד זאת, היו גם רגעים חיוביים יותר. זלאטן סיפר כי נהנה מאוד מהתקופה שלו ב-ל.א גלאקסי בין 2018 ל-2019, תקופה שבה הפך לאחד הכוכבים הגדולים בתולדות ה-MLS.
בסיום התוכנית נשאל איברהימוביץ' אם עצם ההשתתפות בתוכניתו של קורדן "נמוכה ממעמדו". הוא השיב בחיוב, והפוליגרף קבע שהוא דובר אמת. כשחבריו לפאנל הגיבו לדבריו, השבדי ניסה לרכך את האווירה וצחק: "הכול באהבה. רבקה, את נראית נהדר. תיירי, אתה נראה מצוין. אלקסי… על זה עוד אפשר לדבר".
לואו, מצדה, לא נשארה חייבת והחליטה לבחון את יכולות ההנחיה של איברהימוביץ' בשידור חי, כשהטילה עליו להוציא את התוכנית להפסקת פרסומות. רגע נוסף שהוכיח שגם שנים אחרי הפרישה, זלאטן עדיין יודע כיצד לגנוב את ההצגה.
מה דעתך על הכתבה?