Sport1 Banner

כוכב העבר של אתלטיקו מדריד הפציץ: "אלברס יתאים לשם בצורה יוצאת דופן"

play
חוליאן אלברס חוגג במדי אתלטיקו מדריד מול ברצלונה | Image Photo Agency
צפו: ליאו מסי כבש צמד היסטורי, ארגנטינה ניצחה 0:2 את אוסטריה

סרחיו אגוארו מתערב בסערת חוליאן אלברס והמליץ לחלוץ לעבור לברצלונה, למרות זעם אוהדי הקולצ'ונרוס. כוכב העבר הארגנטינאי, שעזב בעצמו בטריקת דלת ב-2011, הבהיר: "אי אפשר להחזיק שחקן שלא מאושר"

(גודל טקסט)

כאילו הסערה שעוררו דבריו של חוליאן אלברס לאחר המשחק בין ארגנטינה לאוסטריה לא הספיקה, כעת מצטרף גם סרחיו אגוארו לדיון ומביע תמיכה פומבית בחלוץ. אלברס הודה לאחרונה כי כבר העביר לאתלטיקו מדריד את רצונו לעזוב את המועדון, כשאמר כי "הדבר הטוב ביותר עבור כולם הוא מעבר", במטרה להגשים את חלומו לשחק בברצלונה – אף שלא הזכיר את המועדון הקטלאני בשמו.

בריאיון לתוכנית הרדיו "Jijantes", התייחס כוכב העבר הארגנטינאי למצבו של בן ארצו וצידד בו באופן ברור: "אם חוליאן לא מרגיש בנוח, אתלטיקו צריכה לעזור לו. ככה זה עובד".

אגוארו עצמו חווה סיטואציה דומה ב-2011, כאשר לאחר שש שנים באתלטיקו מדריד הביע בפומבי את רצונו לעזוב את המועדון. באותה תקופה חלומו היה להצטרף לריאל מדריד, אך הנהלת אתלטיקו, בראשות מיגל אנחל גיל, סירבה בתוקף להעבירו ליריבה העירונית המושבעת. בסופו של דבר עזב הארגנטינאי, אך עבר למנצ'סטר סיטי, שם שיחק במשך עשור עד 2021.

סרחיו אגוארו במדי אתלטיקו מדריד | PIERRE-PHILIPPE MARCOU

"אם אני המועדון ושחקן לא מאושר בגלל העיר או מכל סיבה אחרת, אם הוא לא מסתדר עם חבריו לקבוצה, עם המאמן או עם אחד המנהלים – אם הוא לא מרגיש בנוח, הדבר הטוב ביותר הוא למצוא פתרון ולמכור אותו. אי אפשר להחזיק שחקן עם גישה שלילית לאורך עונה שלמה", הסביר "קון" אגוארו.

החלוץ לשעבר, שסיים את הקריירה שלו בברצלונה לאחר שבעיית לב אילצה אותו לפרוש בעונת 2021/22, חמש הופעות בלבד אחרי שלבש את מדי הקבוצה, המשיך: "כששחקן לא מאושר, כל מועדון בוחר את הגישה שלו, ובסופו של דבר השחקן הוא זה שנפגע. הוא יכול להשתלב בהרבה קבוצות, אבל בברצלונה הוא יתאים בצורה יוצאת דופן בגלל סגנון המשחק שלו".

אגוארו אף הרחיב בשבחיו לאלברס והסביר מדוע הוא רואה בו התאמה אידיאלית לברצלונה – אמירה שלא צפויה להתקבל באהדה בקרב אוהדי אתלטיקו, שכבר כועסים על רצונו של החלוץ לעזוב את המטרופוליטנו. "הוא שחקן פנטסטי, כדורגלן שיכול לשחק בכל מקום והוא שלם מבחינה התקפית. טוב שיש שחקנים כאלה. הוא יכול לשחק כחלוץ, בכנף, כקשר התקפי – שחקן רב-תכליתי שאפשר להשתמש בו גם כשיש פציעות".

אגוארו עצמו הודה בעבר כי הדרך שבה עזב את אתלטיקו ב-2011 הייתה שגויה. בריאיון שהעניק ב-2018 ל-"El Chiringuito" אמר: "יכול להיות שזו הייתה טעות. עבור הרבה אנשים זה היה שנוי במחלוקת, והרבה אנשים כעסו. אולי זו לא הייתה הדרך הנכונה לעזוב". כעת, נראה שהוא יכול להבין היטב את הסיטואציה שבה נמצא אלברס.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי