ברצלונה ממשיכה להתעקש על צירופו של חוליאן אלברס, שהוגדר כמועמד המוביל להחליף את רוברט לבנדובסקי. למרות עמדתה הנחרצת של אתלטיקו מדריד שדחתה את ההצעה הראשונה, במועדון הקטלוני לא מתכוונים לוותר, ומאמינים שהחלוץ הארגנטינאי נחוש לעזוב.
ב"מונדו דפורטיבו" ניתחו את הגורמים השונים המעכבים את מעבר הענק. בברצלונה משוכנעים בהחלטתם, בעיקר לאחר שאלברס הביע בפומבי את רצונו לעבור. בנוסף, במועדון הקטלוני סבורים כי אתלטיקו התחייבה לסייע לשחקן למצוא פתרון למצב שבו הוא אינו מרוצה, אף שהוא מחזיק בחוזה עד 2030.
עם זאת, נטען כי בברצלונה לא מתכוונים להפעיל לחץ על אלברס במהלך המונדיאל, שבו הוא מייצג את נבחרת ארגנטינה. במועדון מעדיפים להמתין מספר ימים כדי שלא ליצור רושם שהמהלך עלול להשפיע על התנהלות הנבחרת, אך מעריכים שבתוך אתלטיקו כבר מתחילים להישמע קולות שלפיהם ייתכן שלא יהיה מנוס ממכירתו של החלוץ.
ברקע קיימים גם מתחים בין שני המועדונים. נשיא ברצלונה, ז'ואן לאפורטה, אמנם שומר על קשר עם נשיא אתלטיקו, אנריקה סרסו, אך היחסים בין יתר הגורמים המעורבים מורכבים יותר, כולל נתק בין שני המנהלים הספורטיביים. דווח כי גם סוכנו של אלברס נמצא תחת ביקורת מצד הנהלת הקולצ'ונרוס, שמאשימה אותו בניסיון להוביל את השחקן אל מחוץ למועדון.
גורם נוסף שמעכב את המגעים לפי "מונדו דפורטיבו" הוא הקושי לבנות עסקה שתהיה מקובלת על שני הצדדים. אתלטיקו מעוניינת בפראן טורס, אך השחקן אינו מעוניין במעבר בשלב זה, בעוד שמארק קסאדו אינו זוכה לתמיכת הצוות המקצועי של הקולצ'ונרוס.
כזכור, ברצלונה כבר הגישה על אלברס הצעה ראשונית בסך 100 מיליון יורו, אך אתלטיקו כלל לא השיבה לה. למרות זאת, בדיווח הודגש כי בקטלוניה כבר מתכננים ניסיון נוסף לצרף את החלוץ הארגנטינאי, כאשר האסטרטגיה הסופית עדיין נמצאת בשלבי גיבוש.
מה דעתך על הכתבה?