Sport1 Banner

הקדימה את ברצלונה: דיווח – צ'לסי פתחה במגעים עם היהלום של הפרמיירליג

play
צ'אבי אלונסו מאמן צ'לסי | GettyImages, Quality Sport Images
צפו: אמבפה הלוהט כבש עוד צמד אדיר, נבחרת צרפת הביסה 0:3 את שבדיה 03:15

לפי דיווח של "CaughtOffside", הבלוז פתחו בשיחות ראשוניות עם נציגי אלי ג'וניור קרופי, חלוץ בורנמות' שכבש 13 שערי ליגה בעונה החולפת. הצרפתי בן ה-20 מבוקש גם בקטלוניה, פ.ס.ז' וארסנל, אך קבוצתו כבר הציבה תג מחיר של 100 מיליון ליש"ט שעשוי להקשות על מעבר אפשרי

(גודל טקסט)

על פי דיווח של האתר האנגלי "CaughtOffside", צ'לסי פתחה במגעים ראשוניים עם נציגיו של אלי ג'וניור קרופי, חלוץ בורנמות', כחלק מהתעניינות גוברת בשחקן לקראת חלון ההעברות הקרוב. המועדון הלונדוני מצטרף בכך למרוץ אחר אחד הכישרונות המבוקשים באירופה, לאחר עונת פריצה מרשימה במיוחד בפרמיירליג.

קרופי, בן ה-20, כבש 13 שערי ליגה בעונתו הראשונה באנגליה והפך לאחד השמות החמים בכדורגל האנגלי, כאשר הוא מושך עניין גם מצד ברצלונה, פריז סן ז'רמן וארסנל, שכבר סימנו אותו כאופציה לחיזוק עתידי.

ג'וניור קרופי חלוץ בורנמות' | Robin Jones – AFC Bournemouth

לפי הדיווח, בורנמות' אינה מתכוונת לוותר בקלות על החלוץ, ומעריכה כי תג המחיר שלו עשוי להגיע ואף לעבור את רף 100 מיליון הליש"ט. במועדון האנגלי רואים בחלוץ הצרפתי כנכס מרכזי לפרויקט העתידי, במיוחד לאור העובדה שנרכש מלוריאן תמורת סכום נמוך יחסית והפך לאחד השחקנים המשמעותיים בקבוצה.

במקביל, בסביבתו של השחקן מבינים כי מדובר באחת ההתפתחויות החמות של הקיץ, כאשר ההתעניינות מצ'לסי ויתר הענקיות של אירופה עשויה להפוך את עתידו לאחד הסיפורים המרכזיים של חלון ההעברות הקרוב.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי