דני אלבס סיפק אמירה מפתיעה במיוחד בנוגע לתקופה שבה שהה בכלא, לאחר שזוכה מאשמת תקיפה מינית. המגן הברזילאי לשעבר, ששיחק בין היתר בברצלונה, סביליה ונבחרת ברזיל, סיפר כי דווקא מאחורי הסורגים מצא שלווה שלא הכיר בתקופת הזוהר שלו ככדורגלן.
"הרווחתי מיליוני יורו, תודה לאל ולכדורגל, אבל לא הבנתי את זה באותו הזמן", אמר אלבס בנאום שצוטט על ידי "מארקה". "בכלא, כשקיבלתי 113 יורו, הייתי מאושר יותר מאשר כשעשיתי מיליונים".
אלבס הסביר כי האמונה הדתית הייתה זו שסייעה לו להתמודד עם התקופה המורכבת. "פעם שיחקתי כדורגל, אחר כך ניקיתי חדרים בכלא, אבל אבא שלי היה לצדי", אמר בהתייחסו לאלוהים. "שאלתי את עצמי: מה שווים מיליוני יורו אם אין לך את אבא?".
הדברים הפכו במהירות לוויראליים ברשתות החברתיות ועוררו תגובות רבות.
כזכור, אלבס נעצר בתחילת הפרשה ובילה למעלה משנה במעצר. בהמשך שוחרר עד לסיום ההליכים המשפטיים, ולאחר מכן בית המשפט העליון של קטלוניה זיכה אותו מאשמת התקיפה המינית וביטל את גזר הדין הקודם, שהשית עליו ארבע וחצי שנות מאסר.
מה דעתך על הכתבה?