רצונו של מייקל אוליסה לעבור לריאל מדריד שב לכותרות בימים האחרונים, ובתקשורת הספרדית כבר דווח על הצעה שעשויה לשבור את שיא ההעברות העולמי. עם זאת, בגרמניה ממשיכים להדגיש את עמדתה הנחרצת של באיירן מינכן, שלפיה הכוכב אינו למכירה. הבוקר (שבת) נחשפו ב"בילד" פרטים חדשים על המתרחש מאחורי הקלעים.
לפי הדיווח, אוליסה אכן שיתף את חבריו בנבחרת צרפת ברצונו לעזוב את באיירן ולהצטרף לריאל מדריד. אלא שבמועדון הבווארי נחושים להשאירו ומתכננים להציע לו חוזה חדש ומשודרג, שבמסגרתו ישתכר יותר מ-25 מיליון יורו ברוטו לעונה ויהפוך לאחד המשתכרים הבכירים בסגל.
עוד נטען כי בשלב זה אוליסה אינו מתכוון לנסות לכפות את המעבר. שחקן הכנף בן ה-24 אינו נחשב לדמות בעייתית, מרוצה מחייו במינכן ומעדיף שלא להיכנס לעימות עם ראשי המועדון כדי לקדם את העסקה.
בימים האחרונים דווח כי ריאל מדריד מתכננת להגיש הצעה ראשונה עבור הצרפתי, אולם באיירן ממשיכה להבהיר כי אין בכוונתה למכור את אחד משחקניה החשובים ביותר. למרות רצונו של אוליסה להגיע לסנטיאגו ברנבאו, נכון לעכשיו הפער בין שאיפותיו לבין עמדת המועדון נותר בעינו.
מה דעתך על הכתבה?