ברצלונה ביטלה את משחק ההכנה האחרון מסיבה מפתיעה במיוחד

אלופת ספרד הייתה אמורה לפגוש את פרסטון במשחק סגור, אך בעקבות מצוקת סגל של היריבה והכוונה לשלב שחקני צעירה רבים הוחלט לשנות את התוכניות. הקבוצה תקיים אימון במקום

(גודל טקסט)

ברצלונה נאלצה לבצע שינוי בתוכניות ההכנה שלה לקראת העונה הקרובה. הקבוצה של האנזי פליק הייתה אמורה לסיים את שהותה באנגליה עם משחק ידידות סגור מול פרסטון נורת' אנד ביום שני בשעה 15:00, אך המפגש בוטל בסופו של דבר.

לפי דיווח ב"מונדו דפורטיבו", הסיבה לביטול היא מצוקת סגל של הקבוצה האנגלית, שנותרה ללא מספר שחקנים זמינים והייתה צפויה להעמיד הרכב צעיר במיוחד, שכלל לא מעט שחקנים מתחת לגיל 21. בברצלונה הבינו כי המשחק לא יספק את המבחן המקצועי שחיפשו והחליטו לשנות את התוכניות.

הרעיון המקורי של הצוות המקצועי היה לבחון את שחקניו של פליק בסביבה תחרותית נוספת, מול יריבה שתוכל להעמיד אותם במבחן אמיתי. אלא שבשל השינויים אצל פרסטון, הוחלט כי האפשרות הטובה ביותר תהיה לקיים אימון נוסף במקום משחק.

קארים אדיימי בברצלונה | Catherine Ivill – AMA / Contributor

בברצלונה כבר החלו להתאים את הלו"ז החדש, כאשר במקום המפגש המתוכנן מול הקבוצה האנגלית ייערך אימון במתחם האימונים. הקטלאנים רצו לסיים את המחנה עם משחק נוסף, אך כעת ייאלצו להסתפק בעבודה על הדשא ללא יריבה.

בנוסף, במועדון לא פוסלים אפשרות לחזור לספרד מוקדם מהמתוכנן. התוכנית המקורית הייתה לשוב לברצלונה לאחר משחק ההכנה, אך בעקבות ביטולו קיימת אפשרות שהקבוצה תקדים את החזרה.

עבור פליק מדובר בשינוי קטן במהלך מחנה ההכנה, שבו ברצלונה ממשיכה לגבש את הסגל לקראת העונה החדשה. המאמן הגרמני יקווה לנצל את האימון הנוסף כדי להמשיך לעבוד עם השחקנים ולהכין אותם לפתיחת העונה.

עוד באותו נושא: ברצלונה בכדורגל

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי