לפני בית"ר ירושלים: אוסטריה וינה פתחה את הליגה האוסטרית ברגל שמאל

play
שחקני בית"ר ירושלים חוגגים | אודי ציטיאט
צפו בתקציר: סילבה עצר שני פנדלים, בית"ר עלתה לשלב הבא אחרי דרמה גדולה 03:32

יריבת המועדון הירושלמי במוקדמות הקונפרנס ליג ספגה הפסד כואב במחזור הפתיחה באוסטריה, כשנכנעה 3:0 לוולפסברגר ארבעה ימים לפני המפגש הראשון בין הקבוצות. וריוני כבש צמד מהנקודה הלבנה ושוורץ השלים את התבוסה

(גודל טקסט)

חלק משחקני אוסטריה וינה אמרו בימים האחרונים שהליגה היא הלחם והחמאה עבורם ושמוקדמות הקונפרנס ליג הן רק בונוס, בניגוד להצהרת המאמן. הערב (ראשון) הובסה הקבוצה 3:0 בחוץ מול וולפסברגר במחזור הפתיחה של הליגה האוסטרית, ארבעה ימים לפני המפגש עם בית"ר ירושלים ברומניה (חמישי, 20:30, ספורט3).

ג'אקומו וריוני כבש צמד בפנדלים בדקות 18 ו-63, וארון שוורץ הוסיף בדקה ה-49. שער נוסף של דוניס אבדיאי בדקה ה-21 נפסל לאחר בדיקת VAR בשל עבירה במהלך. וולפסברגר שלטה בהתמודדות, בעוד אוסטריה וינה התקשתה לייצר מצבים והגיעה להזדמנות הטובה ביותר שלה רק בדקות הסיום. היריבה של בית"ר סיימה כך עם חזרה גנרלית מאכזבת לקראת המשחק הראשון בין השתיים.

עומר אצילי עם ירדן שועה שחקני בית"ר ירושלים | אודי ציטיאט

בהמשך הערב ישחקו גם צסק"א סופיה, יריבת מכבי תל אביב, וקטוביץ' הפולנית, שתפגוש את הפועל תל אביב.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי