היורש יש סלאח? ליברפול האיצה את המגעים עם כישרון העל של פ.ס.ז'

play
שחקני פ.ס.ז' | Jean Catuffe / Contributor
צפו: הפועל רמת גן השיגה 2:2 בדקה ה-95 מול הפועל ירושלים בגביע הטוטו 03:19

לפי דיווח ב-"TEAMtalk", איברהים אמבאי בן ה-18 מעוניין לעזוב את אלופת צרפת ומעדיף מעבר לפרמיירליג. אנדוני איראולה סימן אותו כרכש אידיאלי, בעוד שפ.ס.ז' דורשת כ-50 מיליון יורו.

(גודל טקסט)

ליברפול ממשיכה לחפש חיזוק התקפי לקראת העונה החדשה, ונראה כי שם חדש תופס תאוצה ברשימת המועמדים. לפי דיווח ב"TEAMtalk", המועדון האנגלי הגביר את המגעים לצירופו של איברהים מבאייה, אחד הכישרונות הגדולים של פריז סן ז'רמן, לאחר שהחלוץ בן ה-18 הבהיר כי ברצונו לעזוב את אלופת אירופה.

על פי הדיווח, מבאייה מינה לאחרונה את סוכן העל ז'ורז'ה מנדש כדי לנהל את המעבר שלו, כאשר מספר מועדוני צמרת ברחבי אירופה כבר הביעו עניין. למרות שפ.ס.ז' הייתה מעדיפה להשאירו, היא מבינה כי אינה יכולה להבטיח לו את דקות המשחק המשמעותיות שהוא דורש, לנוכח העומס בחלק הקדמי.

גם מנצ'סטר סיטי קיימה שיחות בנוגע לצירופו של הצרפתי הצעיר, כחלק מהחיפושים אחר מחליף לסאביניו, אך לפי הדיווח פדרו נטו נותר היעד המועדף מבחינתה. בינתיים, ליברפול התקדמה משמעותית במרוץ ומחזיקה כיום בעמדת זינוק טובה יותר מכל יתר המתעניינות.

איברהים אמבאי | JAIME REINA / Contributor

עוד נטען כי המאמן אנדוני איראולה סימן את מבאייה כשחקן שמתאים באופן מושלם לשיטת הלחץ וההתקפה האינטנסיבית שלו, והמסר אף הועבר ישירות לשחקן. גורמים המקורבים למבאייה טוענים כי הוא עצמו מעוניין כעת לבחון ברצינות מעבר לאנפילד, כאשר גם התנאים האישיים לא צפויים להוות מכשול אם המועדונים יגיעו להסכמות.

פ.ס.ז' דורשת עבור החלוץ הצעיר כ-50 מיליון יורו (כ-43 מיליון ליש"ט), סכום שלפי הדיווח אינו מרתיע את ליברפול. במקביל, המועדון ממשיך לעקוב גם אחרי בראדלי ברקולה, אך העסקה הזו נחשבת למסובכת בהרבה ולא התקדמה בימים האחרונים. בעקבות זאת, מבאייה הפך לאחת המטרות הריאליות ביותר של ליברפול בחלון ההעברות הנוכחי.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי