דרמה לפני פתיחת העונה: משחקי הבית של קבוצה מהליגה הספרדית בסכנה

play
ויאריאל נגד סלטה ויגו | JOSE JORDAN / Contributor
צפו: טוריאל דייק ברגל ימין והעלה את הפועל ת"א ל-0:1 מול קטוביץ' 00:24

כר הדשא נפגע קשות מפטרייה והוגדר "כמעט בלתי ניתן למשחק", כשנותרו ימים ספורים בלבד עד משחק הבית הראשון של העונה

(גודל טקסט)

פתיחת העונה של סלטה ויגו נמצאת בסכנת דחייה מסיבה ביזארית במיוחד: פטרייה שפגעה קשות בדשא. המועדון כבר פנה לגורמי הליגה וליריבה לקראת המשחק שאמור להיערך ביום ראשון, לאחר שמצב המשטח הוגדר כ"כמעט בלתי ניתן למשחק".

במועדון חוששים שהנזק שנגרם לדשא חמור מדי ושלא יישאר מספיק זמן כדי לטפל בבעיה לפני שריקת הפתיחה. עם המשחק הראשון של העונה במרחק ימים ספורים בלבד, אנשי הקבוצה מנסים למצוא פתרון שיאפשר לקיים את ההתמודדות במועד המקורי.

בשל כך, טכנאים מטעם הליגה הגיעו היום לאצטדיון כדי לבחון את המשטח מקרוב. לאחר הבדיקה צפוי להימסר דו"ח לגורמים הבכירים, ורק לאחר מכן תתקבל ההחלטה האם ניתן לקיים את המשחק או שאין מנוס מדחייתו.

יאגו אספאס | Ciancaphoto Studio / Contributor

היריבה, מצדה, אינה מעוניינת שהמשחק יידחה. היא כבר דוחפת לקיום המפגש כמתוכנן, מתוך רצון להימנע משינוי בלוח המשחקים עוד לפני שהעונה יצאה לדרך. אלא שההחלטה הסופית אינה בידיה, והיא תתקבל בהתאם לממצאים של אנשי המקצוע.

החשש בסלטה ויגו אינו מסתכם במשחק הקרוב. הפגיעה בדשא עלולה ליצור בעיות גם בהמשך החודש, כאשר הקבוצה אמורה לארח משחק נוסף באצטדיון ב-30 באוגוסט. בנוסף, גם קבוצת המילואים של המועדון אמורה לקיים משחקי בית באותו מגרש.

מי שעלול להיפגע מהמצב הוא שוער נבחרת טורקיה, אלטאי ביינדיר, שעבר הקיץ למועדון הספרדי בהשאלה ממנצ'סטר יונייטד. השוער בן ה-28 קיווה לערוך את הופעת הבכורה שלו כבר במשחק הפתיחה, אך דחייה עלולה לגרום לו להמתין עוד קצת לרגע הראשון שלו בקבוצה החדשה.

עוד באותו נושא: סלטה ויגו

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי