"מאוד עצוב": שחקן מפתח בליברפול חשף שהוא בדרך החוצה

play
שחקני ליברפול מאוכזבים | Molly Darlington
צפו: איסק הבקיע צמד תוך תשע דקות, ליברפול ניצחה 0:2 את איפסוויץ' 01:51

אלכסיס מקאליסטר התייחס לעתידו במהלך מסיבת העיתונאים לקראת אתלטיקו מדריד, וסיפר כי המועדון לא היה בעמדה להציע לו חוזה חדש. הקשר הארגנטינאי הודה שהיו לו אפשרויות לעזוב בקיץ, אך הבהיר כי ימשיך לתת הכול עד יומו האחרון באנפילד

(גודל טקסט)

אלכסיס מקאליסטר חשף כי היו לו אפשרויות לעזוב את ליברפול במהלך הקיץ, לאחר שהמועדון הודיע לו כי אינו נמצא בעמדה שמאפשרת לו להציע לו חוזה חדש. הקשר הארגנטינאי הודה כי הדבר גרם לו להיות "מאוד עצוב", זאת במהלך מסיבת עיתונאים שקיים היום (שלישי), לקראת משחק ליגת האלופות מול אתלטיקו מדריד שייערך מחר (רביעי) באנפילד.

כשנשאל עד כמה היה קרוב לעזוב את המועדון לפני פתיחת העונה, אמר מקאליסטר: "הייתה אפשרות. כפי שכולם יודעים, קיבלתי את הבשורה שהמועדון לא נמצא בעמדה שמאפשרת לו להציע לי חוזה חדש, וזה גורם לי להיות מאוד מאוד עצוב. כולם יכולים לראות שאני נותן 100 אחוז עבור המועדון הזה, בכל יום באימונים ובמשחקים. כמובן שיכולים להיות לי משחקים טובים מאוד ומשחקים רעים מאוד, כמו לכל אחד. אני תמיד נותן את המיטב שלי".

אלכסיס מקאליסטר במדי ליברפול | Richard Sellers/Allstar / Contributor

הארגנטינאי התייחס גם לחבריו לקישור, דומיניק סובוסלאי וראיין חראבנברך, שקיבלו לאחרונה חוזים חדשים בליברפול: "אני רואה את דומיניק ואת ראיין מאריכים את החוזים שלהם, וזה משמח אותי מאוד כי הם ראויים לכך, אבל באותו הזמן זה קצת מעציב אותי שלא קיבלתי חוזה חדש משלי. כמובן, עדיין יש זמן. האוהדים לא צריכים לדאוג, כי אני אתן 100 אחוז עד היום האחרון שבו אהיה כאן".

"נראה מה יקרה. היו אפשרויות לעזוב בקיץ, ואני חושב שכרגע אני במועדון הנכון ויש לי את המנטליות לתת 100 אחוז עבור המועדון הזה", הוסיף מקאליסטר, שהצטרף לליברפול מברייטון ב-2023. הקשר בן ה-27 מחזיק בחוזה עד תום העונה הבאה, ומאז הגיע לאנפילד רשם 153 הופעות בכל המסגרות, שבהן כבש 19 שערים ובישל 20 נוספים.

במהלך תקופתו בליברפול זכה מקאליסטר באליפות הפרמיירליג ובגביע הליגה האנגלי (Carabao Cup). כשנשאל אם קיבל הסבר מדוע לא הוצע לו חוזה חדש, השיב: "לא באמת. לא הייתה איתי שיחה ישירה בנושא, אלא עם הסוכן שלי. אני לא רוצה להגיד דברים שהם מעולם לא אמרו, אבל מה שהבנתי מהסוכן שלי היה שהם לא נמצאים בעמדה שמאפשרת להם להאריך לי את החוזה".

"זה באמת עצוב, כי זכינו יחד באליפות הפרמיירליג, עברנו יחד תקופות קשות ואני תמיד נותן את המיטב שלי. נראה מה יקרה, אבל כמובן שזה קצת מעציב אותי", אמר הארגנטינאי. דבריו מגיעים לאחר שסובוסלאי וחראבנברך האריכו את חוזיהם בליברפול. ההארכה של סובוסלאי אושרה ביולי ולפי ההערכות היא תקפה עד 2031, בעוד חראבנברך התחייב למועדון עד 2032, לאחר שהארכת חוזהו הוכרזה במרץ.

עוד באותו נושא: אלכסיס מקאליסטר, ליברפול

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי