ריאל מדריד כבר פועלת כדי להבטיח את עתידו של ג'וד בלינגהאם במועדון, ומעוניינת להאריך את חוזהו עד 2031. לפי דיווח של מתיאו מורטו, הענקית הספרדית פתחה במגעים עם הקשר האנגלי, אף שחוזהו הנוכחי תקף עד 2029, במטרה למנוע התעניינות אפשרית מצד מועדוני הפרמיירליג ולהבטיח ששנות השיא שלו יישארו בסנטיאגו ברנבאו.
לפי הדיווח, בריאל מדריד מתכוונים להציב את בלינגהאם באותה מדרגת שכר כמו ויניסיוס ג'וניור וקיליאן אמבפה. ההארכה המתוכננת אמורה להעמיד את שכרו על 48 מיליון יורו לעונה, כאשר במועדון לא רוצים שהשחקנים הצעירים והחשובים ביותר ימשיכו להשתכר לפי חוזים מיושנים בזמן שאחרים נהנים מהשכר הגבוה ביותר.
בלינגהאם פתח את העונה הנוכחית בצורה מצוינת תחת ז'וזה מוריניו, עם שני שערים ושלושה בישולים בארבעה משחקי ליגה. מדובר בחזרה לכושר הטוב שלו, אחרי העונה קודמת שבה רשם שמונה שערים וחמישה בישולים ב-40 הופעות בכל המסגרות. בעונת הבכורה שלו בריאל, תחת קרלו אנצ'לוטי, כבש 15 שערים ובישל 15 נוספים ב-58 משחקים.
נציגיו של בלינגהאם כבר מנהלים שיחות עם המועדון על פרטי החוזה, על רקע ההתעניינות הגוברת מצד הפרמיירליג והרצון של ריאל להגן מפני פניות אפשריות ב-2027. לפי הדיווח, המהלך אינו מעיד על רצון של הקשר לעזוב, אלא דווקא על רצון המועדון לתגמל אותו על יכולתו ולהבטיח את עתידו.
ריאל מדריד מוכנה להכניס את בלינגהאם למדרגת השכר הגבוהה ביותר במועדון, לצד אמבפה, ובדיווח של מורטו נכתב: "יש אופטימיות שהסכם יושג בקרוב". אם המגעים ימשיכו להתקדם בצורה חלקה, במועדון מאמינים שניתן יהיה להשלים את ההארכה במהירות, ובכך למעשה לשים סוף מוקדם לדיבורים על חזרה אפשרית של בלינגהאם לכדורגל האנגלי.
מה דעתך על הכתבה?