קווין דה בראונה מודה: "אני כבר לא אותו שחקן שהייתי"

play
כמו בימים הגדולים. קווין דה בראונה חוגג | רויטרס
צפו: דה בראונה כבש צמד אדיר, לוקאקו הוסיף. בלגיה הביסה 0:3 את טורקיה 02:38

אחרי הצמד מול טורקיה, הכוכב הבלגי דיבר על השינוי שעבר, הסביר מדוע הסגנון של ואן בומל מתאים לו יותר והבהיר: "אני נהנה, וזה הדבר החשוב ביותר"

(גודל טקסט)

גיל הוא כנראה באמת רק מספר עבור קווין דה בראונה. הקשר הבלגי בן ה-35 הוביל את בלגיה לניצחון 0:3 על טורקיה במסגרת דרג A של ליגת האומות, עם צמד באצטדיון מוריס דופרסן. את הראשון כבש כבר בדקה ה-10, לאחר שחלף על פני מגן בקצה הרחבה וגלגל את הכדור לפינה השמאלית התחתונה. בדקה ה-60 השלים צמד עם בעיטה אופיינית מרחוק אל הפינה העליונה, העלה את בלגיה ל-0:2 והגיע ל-201 שערים בקריירה ול-40 במדי הנבחרת.

לאחר המשחק דה בראונה התייחס ליכולתו בתקופה האחרונה. "אני עייף, אבל זה נהדר שהצלחתי לשחק שלושה משחקים טובים", אמר. "בתחילת פגרת הנבחרות הזו אמרתי שאני מרגיש טוב. העונה שעברה הייתה קשה, ואני מקווה שאוכל להמשיך במומנטום הזה".

קווין דה בראונה שחקן נבחרת בלגיה חוגג שער
| רויטרס

דה בראונה הודה שסגנון הכדורגל של ואן בומל מתאים יותר ליכולות שלו מאשר זה של גארסיה, אף שלא הזכיר את הצרפתי בשמו. "זה נכון שסגנון המשחק הזה מתאים לי יותר. תמיד הייתי רגיל לשחק כדורגל אגרסיבי והתקפי. השחקנים שסביבי כל כך אנרגטיים, שהם דוחפים אותי קדימה. אבל אני גם חייב לומר שמבחינה פיזית, אני מרגיש חזק יותר מאשר בעונה שעברה".

הקשר נשאל אם ההופעה שלו מהווה תשובה למי שהטילו בו ספק, והשיב: "אני לא חושב יותר מדי על דברים כאלה. אני די ביקורתי כלפי עצמי, כלפי ההתנהלות שלי באימונים ובמשחקים. אני לא אותו שחקן שהייתי לפני עשר שנים, אבל אני עדיין יכול לעזור. אני נהנה, וזה הדבר החשוב ביותר".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי