ערב שהיה אמור להסתיים בחגיגות הפך למקור של כאב ותסכול עבור אנטוני. הברזילאי, ששיחק בעבר במנצ'סטר יונייטד וכיום לובש את מדי ריאל בטיס, חשף כי ביתו בסביליה נפרץ בזמן שהיה עם קבוצתו במשחק בליגת האלופות מול פורטו, שבו ניצחה בטיס 2:3 לאחר שחזרה מפיגור.
אנטוני בן ה-26 היה שותף לניצחון, כשבישל את שער השוויון של קוצ'ו הרננדס. אלא שבזמן שהתרכז במשחק, פורצים נכנסו לביתו וגנבו חפצים. הברזילאי לא מסר אם מישהו מבני משפחתו שהה במקום בעת הפריצה, אך הבהיר כי האירוע השפיע עליו ועל הקרובים אליו.
בפוסט שפרסם באינסטגרם כתב אנטוני: "היום אני רוצה לדבר על משהו שעציב והכעיס אותי מאוד. מה שהיה אמור להיות לילה יפה הסתיים בכעס ובתסכול. הבית שלי נפרץ". הוא תיאר את התחושה הקשה בעקבות החדירה למרחב הפרטי ואת העובדה שחפצים שבני משפחתו עבדו קשה כדי להשיג נלקחו מהם.
הברזילאי הדגיש כי מעבר לנזק לרכוש, הפריצה פגעה בתחושת הביטחון של משפחתו. "הדבר המקומם ביותר הוא לא רק אובדן החפצים, אלא אובדן תחושת הביטחון במקום שבו אנחנו אמורים להרגיש הכי מוגנים, ולראות את חוסר השקט בעיניים של המשפחה שלי", שיתף.
למרות הכעס, אנטוני ביקש להתמקד במה שבאמת חשוב עבורו. "בעולם הזה, אין רכוש יקר יותר מהחיים ומהביטחון של המשפחה שלי", כתב, והוסיף כי את מה שאבד אפשר להשיג מחדש, בעוד שהנחישות שלו להמשיך קדימה לא נפגעה.
"כשאני מסתכל על המשפחה שלי, אני יודע שאנחנו עדיין יחד, מאוחדים, ויש לנו את הכוח להתגבר על הקושי הזה", סיכם. "העושר הגדול ביותר שלנו מעולם לא היה החפצים בבית, אלא האנשים האהובים שהופכים אותו לבית. ההישג הגדול ביותר שלי בחיים תמיד יהיה המשפחה שלי".
מה דעתך על הכתבה?