באיירן מינכן מתמודדת עם דאגות חדשות סביב זמינותו של הקפטן מנואל נוייר לקראת המפגש הלוהט מול ארסנל ביום רביעי. למרות התקווה הראשונית כי השוער בן ה-40 ישוב לפעילות כבר באמצע השבוע, היעדרותו הממושכת מאימוני הקבוצה עוררה חשש כי לא יהיה כשיר למשחק מול התותחנים.
כזכור, נוייר נאלץ לצפות מהצד בניצחון המוחץ 1:6 על רד בול לייפציג, כאשר היעדרותו הפכה למוקד השיחה למרות התוצאה המרשימה על כר הדשא. לפי הדיווחים, הצוות הרפואי של באיירן עובד מסביב לשעון כדי לנהל את מצבו של השוער, אך היעדר ההתקדמות בהחלמתו מדאיג את צוות האימון.
בשלב זה, נוייר מוגבל לאימונים אישיים באולם במתחם זבנר שטראסה של המועדון הבווארי, במקום להשתתף באימונים מלאים עם חבריו לקבוצה. זאת לאחר שכבר החמיץ גם את התיקו 3:3 מול ויקינג בשבוע שעבר, מה שמעלה שאלות לגבי כשירותו לאורך העונה.
המנהל הספורטיבי של באיירן, מקס אברל, סיפק פרטים נוספים על הפציעה שמשביתה את אלוף העולם לשעבר, מעבר לאבחנה הראשונית והמעורפלת בדבר "בעיות בכף הרגל". לדבריו, הנסיגה בהחלמתו נובעת מהצטברות נוזלים בכף הרגל. "זו פשוט מעט הצטברות נוזלים בכף הרגל. זה לא הספיק להיום. נראה אם זה יספיק ליום רביעי", הסביר אברל, כפי שצוטט ב"בילד".
בינתיים, בהיעדרו האפשרי של הקפטן הוותיק, תשומת הלב מופנית ליונאס אורביג בן ה-23, ששימש כמחליפו בשער. השוער הצעיר התמודד היטב עם הלחץ לאחר שכבר קיבל הזדמנויות במספר משחקים העונה, והביע נכונות להמשיך למלא את מקומו של נוייר אם יהיה צורך במנוחה נוספת כדי למנוע החמרה במצבו.
"אני מנסה לגשת למשחקים עם רגש חיובי. אני מרגיש טוב מאוד. אנחנו רוצים להיות מוכנים כדי שלמאמן תהיה האפשרות להחליט מי פותח בכל פעם. אני מקווה שמנו יחזור בקרוב. אני אהיה שם בכל פעם שיהיה צורך בי", אמר אורביג לאחר הניצחון על לייפציג.
במקביל, באיירן כבר ספגה מכה ודאית בכל הנוגע לאחד ממוקדי היצירתיות המרכזיים שלה. ג'מאל מוסיאלה יחמיץ את המפגש מול ארסנל, בזמן שהוא ממשיך בהליך השיקום מפציעת שריר בירך ימין שספג לפני שלושה שבועות.
אברל אישר כי משחק ליגת האלופות מגיע מוקדם מדי עבור שחקן נבחרת גרמניה, שמוחזר לפעילות בהדרגה ובזהירות: "אני לא חושב שהוא יהיה מוכן מול ארסנל. הוא יחזור בהדרגה איטית, אבל הוא יחזור באוקטובר".
מה דעתך על הכתבה?