שיתוף הפעולה ההיסטורי מתקרב: מסי אישר, מחכים להחלטה של רונאלדו

טבס אישר שהארגנטינאי ישתתף במשחק הפרידה שלו ב-20 בדצמבר, לצד חואן רומן ריקלמה. כעת ממתינים לתשובתו של הפורטוגלי, לאחר שכוכב העבר הצהיר: "אתקשר אליו באופן אישי"

(גודל טקסט)

משחק הפרידה של קרלוס טבס כבר מעורר עניין רב בארגנטינה, אבל כעת מגיע עדכון מסקרן במיוחד בנוגע לאחד המשתתפים הבולטים בו. כוכב העבר הארגנטינאי אישר שליאו מסי ייקח חלק באירוע החגיגי שייערך ב-20 בדצמבר באצטדיון הבונבוניירה, ואף חשף כי בכוונתו להזמין באופן אישי גם את כריסטיאנו רונאלדו.

בריאיון לריו פרדיננד, ששיתף איתו פעולה במנצ'סטר יונייטד, התייחס טבס לרשימת המשתתפים ואישר את הגעתם של שניים מהשמות המזוהים ביותר עם הכדורגל הארגנטינאי: "מסי ישחק וגם ריקלמה".

בכך הבהיר טבס כי מסי צפוי להשתתף במשחק ההוקרה, לצד חואן רומן ריקלמה, חברו של טבס מבוקה ג'וניורס. השניים שיתפו פעולה בנבחרת ארגנטינה לאורך שנים, וכעת צפויים להתאחד על כר הדשא במסגרת האירוע החגיגי.

ג'אנלוקה זמברוטה, ליאונל מסי (ברצלונה) וקרלוס טבס (מנצ'סטר יונייטד) | Gettyimages

אלא שטבס לא מסתפק בכך, ומקווה להנחית גם את כריסטיאנו רונאלדו. "אני אתקשר לכריסטיאנו באופן אישי", הבהיר חלוץ העבר. בניגוד למסי, השתתפותו של הפורטוגלי טרם אושרה, אך אם ייענה להזמנה, עשויה להיווצר אפשרות יוצאת דופן לשיתוף פעולה ראשון על המגרש בין שני הכוכבים.

על פי הדיווח ב"Infobae" הארגנטינאי, רשימת המשתתפים המתוכננת כוללת גם את סרחיו אגוארו, ג'אנלואיג'י בופון, אדווין ואן דר סאר, פטריס אברה, ארתורו וידאל וגבריאל באטיסטוטה, לצד אגדות בוקה ג'וניורס. האירוע יכלול גם הופעות מוזיקליות, כחלק מהפרידה החגיגית של טבס מהמגרשים.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי