ריאל מדריד כבר חושבת על היום שאחרי טיבו קורטואה, ועל פי דיווח באנגליה ייתכן שמצאה מועמד מוביל שייכנס לנעליו. בארט ורברוחן, שוערה ההולנדי בן ה-24 של ברייטון, נמצא ברשימת המטרות של הבלאנקוס לקראת חלונות ההעברות הקרובים, ולפי מקורות שצוטטו ב"פוטבול אינסיידר", גם הוא עשוי להתקשות לוותר על האפשרות לעבור לסנטיאגו ברנבאו.
בדיווח של כתב ההעברות פיט או'רורק נטען כי ריאל רואה בוורברוחן את המחליף האידיאלי לטווח הארוך לקורטואה, שחוזהו מסתיים בתום העונה. באשר לעמדתו של השוער ההולנדי, המקורות צוטטו כאומרים כי הוא "יתקשה לסרב" למעבר למדריד אם ההזדמנות תגיע בקרוב. בשלב זה לא דווח על הצעה רשמית או על משא ומתן בין המועדונים.
העניין בוורברוחן מגיע בעקבות יכולת מרשימה במדי ברייטון. בתשעת מחזורי הפרמיירליג הראשונים של עונת 2026/27 הוא שמר על שש רשתות נקיות, הנתון הגבוה ביותר בליגה בצוותא עם שוערים נוספים. בעונה שעברה הוא אף דורג שלישי בפרמיירליג בקטגוריית השערים שנמנעו בזכות הצלותיו.
גם בנבחרת הולנד הוא המשיך לבסס את מעמדו. השוער הרשים במונדיאל האחרון, והמניות שלו המשיכו לעלות בעקבות ההופעות במדי הנבחרת ובברייטון. בגיל 24, הוא כבר נחשב לאחד השוערים הבולטים בפרמיירליג, וכעת שמו נקשר לאחד המועדונים הגדולים בעולם.
לברייטון יש סיבה נוספת לקבל החלטה משמעותית בעניינו בקרוב: חוזהו של ורברוחן מסתיים בקיץ 2028. המשמעות היא שבקיץ הבא הוא ייכנס לשנתיים האחרונות להסכם, מצב שעלול להעמיד את המועדון בפני בחירה בין מכירה במחיר גבוה לבין ניסיון להאריך את חוזהו כדי להבטיח את הישארותו.
בברייטון כבר מכירים היטב את ההתעניינות של מועדוני הצמרת בכוכבים שלהם, וורברוחן עשוי להיות השם הבא ברשימה. כעת השאלה היא אם ההתעניינות של ריאל מדריד תהפוך למהלך ממשי, ואם השוער ההולנדי אכן יקבל את ההזדמנות שעל פי הדיווח יהיה לו קשה לסרב לה.
מה דעתך על הכתבה?