פאריס סן ז'רמן השיגה אמש (שלישי) מקדמה קטנה לגומלין מול צ'לסי עם 1:2 הודות לשער של אדינסוון קבאני המחליף. לא בטוח שזה יספיק לגומלין אבל לורן בלאן, מאמן אלופת צרפת נשמע מרוצה:"1:2 זו לא תוצאה מאוד טובה לגומלין, אבל הניצחון היה מאוד מספק".
הצרפתי הוסיף: "זה היה משחק כדורגל טוב של שני סגנונות שונים. יש לצ'לסי 2-3 שחקנים מהירים מאוד שיכולים לעקוץ אותך, אבל בטוח שיהיו לנו הזדמנויות לכבוש גם בסטמפורד ברידג'".
על אדינסון קבאני שלא ממש זוכה לדקות אמר: "אני שמח מאוד עבור אדי. הוא תמיד כובש במשחקים כאלה וימשיך עוד לכבוש שערים. לפעמים מטילים ספק ביכולת שלו לכבוש, אבל הוא מראה שהוא יכול להבקיע בכל רגע".

"תמיד כובש ברגעים האלו" (AFP)
מנגד, באנגליה ביקרו את המשחק של צ'לסי וטענו כי ביכולת הזו גם תוצאה כזו לא בטוח תספיק. ה"סאן" הרכיב מהאותיות –PSG את הצירוף שפירושו "הופעה עלובה חוס".
הידינק שספג הפסד ראשון ב-12 משחקים על הקווים כמאמן הבלוז אמר: "כואב לי שהפסדנו, אבל אנחנו עדיין בתמונה. להפסיד זה אף פעם לא נחמד, אבל יש עוד גומלין וטוב שכבשנו שער חוץ. ברור לי שאנחנו צריכים להתגבר על אחת הקבוצות הטובות בעולם כיום. אני יכול רק לקנא ששחקן כמו אדינסון קבאני יושב אצלם רק על הספסל ונכנס וכובש שער. יש להם ספסל מאוד חזק".
Wednesday's Sun back page:
— Nick Sutton (@suttonnick) February 16, 2016
Poor Show Guus#tomorrowspaperstoday#bbcpaperspic.twitter.com/YNrSe5bRG4
"טכנית שיחקנו טוב, אבל קשה מאוד לשחק נגדם. נאלצנו לשחק עם מחליפים בהגנה, אבל הם עשו עבודה טובה. חוסר ריכוז של כמה שניות העניק להם את הניצחון", סיכם.
No player has more assists in the Champions League over the last four seasons than Ángel Di María (10). pic.twitter.com/0mmGUABUkN
— Squawka Football (@Squawka) February 16, 2016
ברניסלאב איבנוביץ' מגן צ'לסי שתופקד כבלם אמר: "עבורם זה היה שער חשוב, אבל נמשיך להילחם. נעשה הכל כדי לנצח בבית". ג'ון טרי מקווה לחזור למשחק הגביע נגד נגד מנצ'סטר סיטי, אבל בצ'לסי לא יקחו סיכונים. הדחה אגב צפויה לקבוע כי צ'לסי תיעדר בעונה הבאה מליגת האלופות.
וכמה מספרים מעניינים מהמשחק. זלאטן איברהימוביץ' כבש את שערו ה-46 באלופות ומדורג שביעי בכל הזמנים צמוד לפיליפו אינזאגי וכרים בנזמה. פ.ס.ז' ספגה את השער הראשון שלה באלופות השנה. להידינק זה הפסד שני בלבד בצ'לסי ב-34 משחקים באירופה בשתי קדנציות. אנחל די מריה רשם בישול עשירי והוא המבשל השני בטיבו מאז עונת 2010/11 למרות שבשנה שעברה לא שיחק עם יונייטד במפעל.

הידינק מקנא בפאריס, אמש (AFP)
מה דעתך על הכתבה?