ארסנל הדהימה את באיירן מינכן לפני שבועיים עם ניצחון 0:2 באמירויות ותשחק מחר (רביעי) ב'אלינאץ ארינה' נגד הבווארים שזקוקים לניצחון כדי לשפר את מצבם לעלייה לשלב הבא.
פפ גווארדיולה קיים מסיבת עיתונאים ואמר: "הפסדנו בלונדון וזה יכול לקרות, אבל הראינו שאנו רוצים לנצח וזה לא היה מספיק. מחר יהיה משחק חדש ותהיה לנו תמיכה מהאוהדים שלנו, אבל אם נפסיד לתותחנים זה יהיה אסון".
- סיוט בדרך לחיפה: עודדו את פורטו ונעצרו
- מכבי ת"א לא איכותית מספיק בשביל כדורגל חיובי
- הצטרפו לדף הפייסבוק של ספורט1
המאמן הזהיר: "ארסנל תבוא לתקוף, כי הם עדיין זקוקים להרבה נקודות והם לא רוצים אחרי 19 שנה לא לעלות לשלב הבא. הם רוצים להחזיק יותר בכדור. הם ישחקו על כדורים ארוכים לעבר אוליביה ז'ירו עם מתפרצות".
גווארדיולה חושש מהיכולת האישית של שחקני ארסנל ואמר: "הם שחקנים שיש להם טירוף במשחק כמו קוקלין, קאסורלה, אוזיל, אלכסיס סאנצ'ס. יש להם את האיכות, אבל גם לנו. גם להם לא יהיה קל, כי יש לנו את היכולת ללחוץ אותם".
הקפטן פיליפ לאם שלל טענות שבאיירן מינכן מרגישה פגועה מההפסד באמירויות: "למה שהם ייפגעו בנו? יפה שניצחו אותנו, אבל זה יכול לקרות במשחק אחד בודד. לנו אין מה להתבייש מהם".
מה דעתך על הכתבה?