Sport1 Banner

אתלטיקו דועכת. גרייזמן: בטוח שנחזור לעצמנו

אבא כובש
אבא כובש | צילום: Gettyimages

הקולצ'ונרוס איכזבו במינכן. לבנדובסקי חגג את העובדה שיהפוך לאבא

(גודל טקסט)

זה אולי היה משחק לפרוטוקול אבל באיירן מינכן המשיכה אמש (שלישי) להתרומם חזרה. 0:1 על אתלטיקו מדריד הודות לכדור חופשי מושלם של רוברט לבנדובסקי  העניק ניצחון יוקרתי בשחזור חצי הגמר מאשתקד. באיירן חוששת כעת לא להגריל את אחת הספרדיות בהגרלה בשמינית גמר האלופות (שני, 13:00).

 

הפולני חגג עם הכדור מתחת לחולצה ועם מוצץ דמיוני ורמז לכך שאשתו בהריון. איביצ'ה אוליץ' חלוץ באיירן בעבר שפירשן את המשחק הגיב: "לא זוכר שהוא ידע לבעוט כדורים כאלה. הוא עושה את זה מושלם".

 

 

לבנדובסקי אמר בסיום: "אני כבר יודע כמה חודשים שאשתי בהריון. היא אמורה ללדת בחג המולד בערך וזה היה רגע מושלם והדרך הכי טובה להודיע שאהיה אבא". אשתו הגיבה בתודה דרך חשבון האינסטגרם שלה.

 

 

 

 #Happy #Love

A photo posted by Anna Lewandowska (@annalewandowskahpba) on

 

באיירן צברה שלושה נצחונות מאז ההפסד לרוסטוב 3:2. "שיחקנו טוב מאוד וניצחנו ברוב המאבקים. המשחק שלנו היה מאוזן. התוצאה אולי היתה יכולה להיות טובה יותר ואנחנו עוד צריכים להשתפר, אבל אנחנו עושים את זה צעד אחר צעד", סיכם קרלו אנצ'לוטי. הבלם מאטס הומלס הוסיף: "חוץ מהזדמנות אחת של יאניק קארסקו סגרנו אותם מצוין בהגנה. הכי חשוב ששלטנו בהגנה".

 

אתלטיקו כמעט לא סיכנה, גרייזמן: "נחזור לעצמנו מול ויאריאל"
מנגד הקולצ'ונרוס בדעיכה מתמשכת. רק במשחק של אתלטיקו מול מארסיי ב-2008 היא בעטה פחות מארבע פעמים לשער כמו אמש והוכיחה שיכולתה הבינונית בליגה אינה מקרית. הקבוצה איבדה את המאזן של מאה אחוז בבתים אחרי שרצתה להירשם כקבוצה השישית שעושה זאת.

 

למרות זאת דייגו סימאונה טען שהוא לא מאוכזב מהמשחק של קבוצתו: "היו לנו שתי הזדמנויות בהתחלה ואז באיירן היתה טובה יותר. ברבע השעה האחרונה ראיתי את אתלטיקו שאני אוהב".

 


שואב אופטימיות, צ'ולו (AFP)

 

"20 הדקות האחרונות היו הכי טובות שלנו מזה תקופה ארוכה. אנחנו בטוחים בעצמנו. אני בטוח שביום שני מול ויאריאל נפגין משחק טוב", ניסה לנחם אנטואן גרייזמן.

 

אתלטיקו אגב רשמה נתון מעניין כשהפכה לקבוצה עם המערך השני הכי צעיר בתולדותיה בליגת האלופות. ממוצע הגילאים של הקולצ'ונרוס היה 25 ו-314 ימים. 

עוד באותו נושא:

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי