Sport1 Banner

חשש בצרפת: "רק בארסה מסוגלת לחזור מ-4:0"

ברצלונה. נתנה הצגה אחת
ברצלונה. נתנה הצגה אחת | צילום: gettyimages

העיתונים הזהירו את פ.ס.ז' אחרי ה-5:0. בספרד תקפו את אופ"א: "שייתנו כבוד"

(גודל טקסט)

חששות בצרפת בעקבות ה-0:5 של ברצלונה על סלטה ויגו. כשגומלין שמינית גמר ליגת האלופות קרוב, טוענים כלי התקשורת שברצלונה תגיע עם ביטחון מוגדל וסיכוייה למחוק את ה-4:0 מהמשחק הראשון גברו.

העיתון ל'אקיפ הזהיר את פאריס סן ז'רמן שלא להגיע למשחק ביום רביעי זחוחים: "אם יש קבוצה בעולם שיודעת להפוך כזאת תוצאה זו ברצלונה". הל'אקיפ לא שכח את המובן מאליו והזהיר גם ממסי: "הוא נמצא בתקופה מצוינת והוא מאוד יצירתי". 

"פראנס פוטבול" הוסיף: "מסי הראה לחבריו איך עושים קאמבק. המשחק נגד סלטה היה הכנה מושלמת לקראת ההצגה האמיתית". העיתון "מונדו דפורטיבו" כעס על ההימור של אופ"א, שלברצלונה אין סיכוי לחולל מהפך: "נראה שבצרפת נותנים כבוד גדול יותר לברצלונה ומסי מאשר באופ"א".

העיתון "מארקה" פרסם, כי ברצלונה החליטה שלא לחרוג משכר של 35 מיליון יורו לעונה לליונל מסי בחוזה החדש שתציע לו. בקאמפ נואו טוענים שזה הסכום המקסימלי שהם יכולים לשלם לו, למרות שפאריס סן ז'רמן או קבוצות סיניות יסכימו להשתולל יותר. בעבר הוצע לכוכב כבר סכום של 50 מיליון יורו בסין. 

הפריזאים חוגגים במשחק הקודם. חוששים לפשל (gettyimages)

בבארסה בונים לא רק על רצונו להישאר בקבוצה, אלא על כך שבנו לומד בעיר וחברתו אנטונלה רוקוסו מרגישה בברצלונה כמו בבית כך שהיא רואה רק בחזרה לארגנטינה ולרוסאריו אופציה לברצלונה.

עוד באותו נושא:

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי