האנזי פליק: "אחד השבועות החשובים של ברצלונה העונה"

play
האנזי פליק מאמן ברצלונה במסיבת עיתונאים | רויטרס
צפו: ברנאל הבקיע צמד ב-0:3 של ברצלונה שלא הספיק מול אתלטיקו 02:48

המאמן הגרמני הזהיר במסיבת העיתונאים מפני ניוקאסל (שלישי, 22:00), השווה למפגש עם אתלטיקו ורמז לגבי צ'אבי: "אני יודע את האמת"

(גודל טקסט)

אחרי ששמרה על יתרון ארבע הנקודות בפסגת הליגה הספרדית, ברצלונה תתארח מחר (שלישי, 22:00) אצל ניוקאסל במשחק הראשון מבין שניים בשמינית גמר ליגת האלופות. אלופת ספרד לא חזרה לקטלוניה לאחר הניצחון 0:1 בבילבאו, ובעקבות סגירת שדה התעופה בעיר נאלצה להגיע לוויטוריה ולהמריא משם לצפון-מזרח אנגליה.

במסיבת העיתונאים החמיא האנזי פליק ליריבה: "ניוקאסל משחקת טוב. זו קבוצה לוחצת עם שחקנים מהירים בהתקפה, אז נצטרך להתגונן בגאווה ובאומץ. שני המשחקים חשובים, ראינו את זה בגביע נגד אתלטיקו מדריד. נצטרך להיזהר ונעשה זאת. הפרמיירליג היא הליגה הטובה בעולם, אבל אנחנו חזקים כמוהם וצריכים לשחק לפי הפילוסופיה שלנו ולהראות אותה לעולם. זה אחד השבועות הכי חשובים שלנו העונה".

על הריאיון של צ'אבי אמר המאמן: "אנחנו קולגות, יש לנו מערכת יחסים טובים. ביקרתי אותו, נפגשנו, אבל זה עניין פרטי. אני יודע את האמת ושומר אותה לעצמי. לא אגלה כאן".

ז'ואן גרסיה שוער ברצלונה במסיבת עיתונאים
ברגע שהוזכרה ברצלונה, ידעתי מה אני רוצה". ז'ואן גרסיה | רויטרס

ז'ואן גרסיה, שהיה מהטובים בשורות ברצלונה בניצחון 1:2 על ניוקאסל בשלב הליגה, התייחס לתגובה העוינת מצד הקהל המקומי שחשב כי סירב להגיע למגפייז בקיץ: "הרבה נאמר בקיץ, אבל ברגע שהוזכרה ברצלונה ידעתי מה אני רוצה. אני שמח מאוד בברצלונה. זה עוזר שעבר שיחקנו כאן פעם אחת, אבל נצטרך להישאר מרוכזים ולהתאים את עצמנו לקצב הגבוה שלהם. הם מנסים ללחוץ ומסתמכים הרבה על הפיזיות. נשפר את מה שלא עשינו טוב במשחק הקודם".

עוד באותו נושא: ברצלונה בכדורגל, האנזי פליק

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי