מתח בפלייאוף ליגת האלופות: שלושה משחקים הסתיימו בתיקו

play
גרינווד דאג לאזן את התוצאה | GettyImages, Ahmad Mora
צפו בתקציר: ארסנל הביסה 0:3 את מנצ'סטר סיטי וזכתה במגן הקהילה 04:08

הכל פתוח בין פנרבחצ'ה לליון (1:1), בין דינמוו זאגרב לוויקינג (2:2) ובין לבסקי סופיה לא.א.ק אתונה (0:0). הכל יוכרע בשבוע הבא

קבוצות: ליון
(גודל טקסט)

שלב הפלייאוף של מוקדמות ליגת האלופות החל הערב (שלישי) עם שלושה משחקים. וכולם הסתיימו ללא הכרעה. כלומר, שש קבוצות החלו את הערב עם חלום להעפיל לצ'מפיונס – וכל השש עדיין יכולות להרשות לעצמן לחלום. מחר, כמובן, ינסו שש קבוצות נוספות להשיג מקדמה לקראת משחקי הגומלין, ביניהן הפועל באר שבע. בשבוע הבא, יוכרעו כל המפגשים ותיסגר רשימת הקבוצות היוקרתית בליגה הטובה מכולן.

שחקן ליון לואיס אופנדה חוגג
אופנדה חגג ראשון | אימג'בנק GettyImages, Ahmad Mora

המפגש המסקרן ביותר של הערב התקיים בטורקיה, שם פנרבחצ'ה אירחה את ליון. הצרפתים עולו ראשונים ליתרון, כאשר קורנטן טוליסו בישל ללואיס אופנדה (40), אך המארחים הצליחו לאזן מיד לאחר ההפסקה, משער של מייסון גרינווד (47).

מרבית שערי הערב הובקעו בקרואטיה. דינמו זאגרב כבר צעדה ביתרון מבטיח של 0:2 על ויקינג הנורבגית, משערים של דיון ביילו (6) ומתאו ליסיקה (18), אך שמטו אותו עוד במחצית הראשונה. פטר כריסטיאנסן (26) וזלטקו טריפיץ 39) החזירו את הסקנדינבים, שינסו להשלים את המהפך בביתם.

במשחק נוסף, לבסקי סופיה וא.א.ק אתונה נפרדו בתיקו ללא שערים, וגם הן העבירו למעשה את ההכרעה למשחק הגומלין.

שחקן פנרבחצ׳ה מייסון גרינווד חוגג
גרינווד דאג לאזן את התוצאה | GettyImages, Ahmad Mora
עוד באותו נושא: ליון, פנרבחצ'ה

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי