מרקו רויס צפוי להישאר בדורטמונד

התמונה הוסרה | מערכת ספורט1

הקשר מנהל מו"מ מתקדם עם קבוצתו. יו"ר דורטמונד: "הכדור עכשיו במגרש של מרקו"

(גודל טקסט)

מאת: יעקב זיו                צילום: Gettyimages

 

 

היכן ישחק שנה הבאה מרקו רויס? למרות מצבה העגום של ברוסיה דורטמונד כלי התקשורת עוסקים ללא הרף בשאלה היכן ישחק הכוכב שמחזיק בסעיף שחרור בקיץ הבא העומד על 25 מיליון יורו בלבד.

 

אחרי שפורסם כי באיירן מינכן לא מעוניינת בקשר וברצלונה לא יכולה בינתיים לרכוש אותו בעקבות האמברגו על ההעברות עד ינואר 2016, פרסם העיתון המקומי 'רוהארנחריכטן' שדורטמונד ורויס במו"מ מתקדם והכוונה היא שהכוכב יישאר בקבוצה עם חוזה חדש וסעיף שחרור שמן.

 

 

רויס היה אמור להודיע למועדון על כוונותיו עד סוף אפריל, אבל עכשיו נראה כי יעדיף להישאר בבונסליגה בתקווה אולי לעבור לברצלונה בעוד עונה-שתיים. יו"ר דורטמונד האנס-יואכים ואצקה הגיב לידיעה ואמר: "אני לא מתכוון להדליף פרטים. אנחנו הנחנו את הקלפים על השולחן והכדור עכשיו במגרש של מרקו". במידה ורויס יישאר יהפוך לבעל השכר הגבוה בשורות דורטמונד.

 

 

בתוך כך, הצהובים שחורים נשמו לרווחה אחרי הניצחון 0:3 על פרייבורג שהוציא אותם מהמקום האחרון בליגה. לפני המשחק גרם יורגן קלופ ללא מעט הרמת גבות כשאמר שיסכים להקריב 14 משיניו כדי להינצל מירידה (כמספר המחזורים שנותרו לסיום). אחרי המשחק אף הבהיר: "אני מוכן להקריב אחרי כל ניצחון שן אחת שלי".

עוד באותו נושא: מרקו רויס

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי