מאת: יעקב זיו צילום: Gettyimages
העיתון 'אל מונדו דפורטיבו' מפרסם היום שמרקו רויס, שהיה על הכוונת של ברצלונה, אמר לראשי המועדון שאינו חושב שיוכל למצוא את מקומו במערך הנוכחי שמעמידים הקאטלונים כאשר ניימאר ולואיס סוארס משחקים בתפקיד שלו באגפים.
- רונאלדו נבחר לשחקן הטוב אי פעם בפרמיירליג
- צפו: פיורנטינה הדיחה את רומא מהגביע
- הצטרפו לדף הפייסבוק שלנו
בברסה הסבירו לשחקן שמכיוון שהוא ורסטילי הוא יוכל לשחק בשלוש עמדות שונות, כחלוץ או כקשר מאחורי החלוץ ובצורה דומה לזו שהוא משחק היום בדורטמונד.
במקביל, התקיים משא ומתן בין ריאל מדריד לרויס. לפי הפרסומים הנהלת הבלאנקוס החליטה לנהל מו"מ ישירות עם דורטמונד ולא עם השחקן עצמו. יורגן קלופ הציע, לפי הפרסום, להעביר את הקשר לאלופת אירופה ולקבל תמורתו את חסה, אבל אנצ'לוטי התנגד.
המשימה של ברצלונה כרגע היא לשכנע את רויס לעזוב ביוני הקרוב לקבוצה שלישית ואחר כך להגיע לברצלונה. מי שמופקד על ניסיונות השכנועים הוא שוער הקאטלונים מארק אנדרה טר שטגן, הנחשב לחבר טוב של רויס אחרי ששניהם שיחקו ביחד בבורוסיה מנשנגלדבאך.
מה דעתך על הכתבה?