הונס: "אי אפשר לצפות ממרטינס לשחק כמו מסי או רונאלדו"

התמונה הוסרה | מערכת ספורט1

נשיאה של באיירן מינכן, אולי הונס, הודה כי קבוצתו שילמה מחיר מופקע עבור הקשר הספרדי, אבל מדגיש כי אין לצפות ממנו להלהיב כמו צמד הסופרסטארים

(גודל טקסט)

מאת: מערכת ספורט 2    צילום: gettyimages

 

אולי הונס, העומד בראש הענקית הגרמנית, באיירן מינכן, מתעקש כי אסור לאנשים לצפות להבזקי גאונות משחקן הרכש החדש, חאבי מרטינס, רק בשל תג המחיר הכבד איתו הגיע. כזכור, הקשר האחורי עזב הקיץ את אתלטיק בילבאו, כור מחצבתו, לענקית מבוואריה תמורת סכום שיא של 40 מיליון יורו.

 

אך נשיא המועדון מדגיש, כי תפקידו של מרטינס הוא לגונן על הרביעייה האחורית של הקבוצה ולא לתקוף את היריבה, כמו ליאונל מסי או כריסטיאנו רונאלדו: "אי אפשר לצפות ממנו לשחק כמו מסי או רונאלדו, רק בגלל שהוא עלה לנו 40 מיליון יורו. שילמנו את הסכום הזה מכיוון שזהו היה הסעיף שחרור שלו, למרות שבדרך-כלל היינו משלמים 10-15 מיליון יורו עבורו. התפקיד של מרטינס בקבוצה הוא לשבת לפניי ההגנה, לגונן עליה ולדאוג שלא נספוג שערים. אנחנו לא מצפים ממנו ללהטט כמו מסי או רונאלדו".

 

מרטינס, קשר אחורי בן 24, הספיק להופיע 4 פעמים בבונדסליגה במדיה של באיירן מינכן, מאז שעבר אליה בחלון ההעברות האחרון. הוא עשוי לערוך את הופעתו ה-5 בקבוצה במשחקה הקרוב, מול ורדר ברמן (שבת ב-23:00, שידור ישיר בספורט 1 וספורט 1 HD).

 

 

עוד באותו נושא:

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי