התקשורת הפולנית משוכנעת במאת האחוזים שקפטן הנבחרת וחלוץ באיירן מינכן, רוברט לבנדובסקי, האריך את חוזהו בבוואריה עד קיץ 2021.
לבנדובסקי בן ה-28, שהבקיע העונה חמישה שערים בבונדסליגה, שלושה בגביע ושניים בליגת האלופות ורק אתמול הוזכר כאחד המועמדים לזכות ב"כדור הזהב", כבר משוחח עם הנהלת באיירן מספר חודשים על הארכת חוזה לאור חיזורים מצד ריאל מדריד.
הפולני אמור היה לסיים את חוזהו בקיץ 2019, אלא שעם הארכת החוזה הוא יישאר לפחות שנתיים נוספות בגרמניה וישדרג את שכרו מ-11 מיליון יורו לעונה ל-15, ארבעה מיליון יורו נוספים בכל שנה. מדובר בשדרוג שמציב אותו ביחד עם תומאס מולר בפסגת המשתכרים בגרמניה.
מדובר למעשה בחוזה היסטורי, הרי שזו פעם ראשונה ששחקן מפולין הופך למשתכר הגבוה ביותר בליגה בכירה באירופה. החוזה צפוי להיחתם רשמית בימים הקרובים.
מה דעתך על הכתבה?