Sport1 Banner

אנצ'לוטי: רובן צריך להקריב ולהגן כמו כולם

התמונה הוסרה | מערכת ספורט1

מאמן באיירן לא מרוצה מהתנהלותו של ההולנדי. 21:45: בגביע מול וולפסבורג

(גודל טקסט)

לא שקט בבוואריה. אמנם באיירן מינכן הצליחה במחזור האחרון להגדיל את הפער מלייפציג מנקודה, האלופה מעדה ואיכזבה ב-1:1 מול שאלקה אלא שלייפציג נכנעה 1:0 לדורטמונד, ולקראת משחק הגביע הערב מול וולפסבורג (21:40 בספורטHD2) המאמן קרלו אנצ'לוטי עצבני.

האיטלקי אישר שטיאגו אלקנטרה התאושש מפציעה ונראה כי הוא יפתח במקומו של אריאן רובן, שספג ביקורת ממאמנו על היכולת בשבת: "טיאגו כשיר ל-90 דקות. הוא שחקן מאוד מוכשר שיעזור לנו טכנית. רובן צריך להיות יותר יעיל ולרוץ על כל המגרש, כדי להגן צריך להקריב".

על ולפסבורג אמר אנצ'לוטי: "זה יכול להיות קשה מאוד עבורנו, מכיוון שמדובר בקבוצה שלא נמצאת במקום טוב בליגה, אבל עושה צרות לגדולות. כפי שקרה לנו מול שאלקה". 

 

נראה כי פיליפ לאם, שחגג 500 משחקים במדי באיירן ושיחק רק מחליף נגד שאלקה, יפתח במקום ראפיניה ואילו דויד אלבה יחזור במקום חואן ברנט. 

 

לאם. אמור לחזור להרכב (Gettyimages)

עוד באותו נושא:

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי