המחזור השני בבונדסליגה הגרמנית יצא לדרך ביום שישי עם ניצחון של אוניון ברלין על סנט פאולי, והיום (שבת) הגיעה המנה העיקרית: 2:3 ענק של ר.ב. לייפציג על האלופה באייר לברקוזן. עוד לפני כן, דורטמונד הסתפקה בנקודה בברמן. באיירן מינכן תשחק ביום ראשון נגד פרייבורג.
באייר לברקוזן – ר.ב. לייפציג 3:2
הרצף המשוגע הגיע לסיומו: האלופה הפסידה בליגה לראשונה מאז ה-27 במאי 2023 – ואיזה הפסד זה היה. אשתקד ניצחה לברקוזן את לייפציג פעמיים 2:3, והפעם האורחת נקמה, ובגדול. ג'רמי פרימפונג (38) ואלכס גרמיאלדו (45) קבעו 0:2 מבטיח, אלא שאז החל קאמבק מפואר. קווין קאמפל התחיל אותו (45+7), ובמחצית השנייה איזן לואיס אופנדה (57) ואז השלים את הקאמבק (80) הגדול, עם בעיטה נהדרת מחוץ לרחבה.
שני המאמנים הכי צעירים בליגה, נורי שאהין (35) מדורטמונד ואולה ורנר (36) של ברמן, חילקו את הנקודות בווסרשטדיון. הצהובים-שחורים היו עדיפים, אבל השוער המארח, מיכאל צטרר, עצר במחצית השנייה את קארים אדיימי, ניקו שלוטרבק ודונייל מאלן. שלוטברק עצמו הורחק בצהוב שני בדקה ה-73, אבל ברמן לא ידעה לנצל את היתרון המספרי ודווקא האורחת כמעט כבשה בתוספת הזמן. המארחת לא ניצחה את דורטמונד במשחק ליגה ביתי מאז דצמבר 2014.
משחקים נוספים:
אוניון ברלין – סנט פאולי 0:1
לאוניון ברלין: בנדיקט הוברבך (34)
מה דעתך על הכתבה?