שטוטגרט הבטיחה לעצמה עוד שבוע בין ארבע הראשונות בבונדסליגה, לאחר שניצחה הערב (ראשון) בקלות 0:4 את וולפסבורג השקועה מתחת לקו האדום. ר.ב. לייפציג החמישית התקרבה אליה, כשהיא נעלה את המחזור ה-24 בבונדסליגה עם ניצחון חוץ 1:2 בהמבורג. איינטרכט פרנקפורט גברה 0:2 על פרייבורג.
שטוטגרט – וולפסבורג 0:4
שבוע אחרי שחילצה 3:3 אצל נועלת הטבלה היידנהיים, שטוטגרט כבשה שלישייה כבר במחצית הראשונה ועוד הגדילה בתוספת הזמן. דניז אונדאב סידר יתרון בדקה ה-21 ואז פינה את הבמה לג'יימי לוולינג שהבקיע צמד קל בדקות 30 ו-42. המחליף הדני ניקולאס נארטי חתם את התוצאה בדקה החמישית של התוספת. וולפסבורג החלשה השיגה שתי נקודות בלבד מ-21 האחרונות ונמצאת בסכנת ירידה ממשית, אחרי 29 עונות רצופות בבונדסליגה הבכירה. שטוטגרט נצמדה להופנהיים השלישית, שמקדימה אותה רק בגלל הפרש שערים עדיף.
צמד שני העונה. ג'יימי לוולינג | אימג'בנק GettyImages, THOMAS KIENZLE/AFP
המבורג – ר.ב. לייפציג 2:1
אחרי שתי תוצאות 2:2 רצופות, לייפציג חזרה לנצח בהובלתו של רומולו קרדוסו. הברזילאי השווה בדקה ה-36 ומחק את שער היתרון של פאביו ויירה (22) ובישל בדקה ה-50 ליאן דיומנדה שהפך את התוצאה. לאחר מכן, קרדוסו גם החמיץ פנדל (62) מול דניאל הוייר פרננדש וראה כרטיס צהוב. לייפציג במקום החמישי, מרחק שתי נקודות מהופנהיים ושטוטגרט. המבורג נעצרה אחרי שישה משחקים ללא הפסד והיא במקום ה-11.
ביום רביעי (21:30) ייערך משחק השלמה מהמחזור ה-17, בו המבורג תארח את באייר לברקוזן. באיירן מינכן תוציא בשישי את המחזור ה-25 לדרך כשתארח את בורוסיה מנשנגלדבאך.
מה דעתך על הכתבה?