מאת: יעקב זיו צילום: gettyimages
כריסטיאנו רונאלדו ספג היום מכה לא קטנה כאשר כוכב העבר הענק של ריאל מדריד, סנטילנה, כינה אותו שחצן. הוא שיחק בעבר 496 משחקים וכבש 202 שערים במדי הבלאנקוס בשנות השבעים והשמונים.
סנטילנה אמר: "כאוהד, אני לא רוצה לראות את רונאלדו מתנהג ככה כלפי אוהדים ומקלל אותם. הבעיה שהוא כזה. הוא עדיין צריך לדעתי לצמצם את השחצנות שלו".
על המאמן קרלו אנצ'לוטי שספג אף הוא בוז אמר סנטילנה דברים טובים בלבד: "כשאתה שחקן ואתה נמצא על כר הדשא, אתה לא שומע כלום. אני לא מבין בכלל למה מאמנים צורחים הוראות לעבר השחקנים. כל מה שחשוב שתהיה סמכות בחדר ההלבשה".
כוכב העבר אמר, כי אם ריאל מדריד תצליח לנצח במשחק הקרוב בקאמפ נואו, זה יהיה ניצחון מוראלי שיכול להפוך לה את כל העונה. ניצחון של ברסה יעניק לה כמעט בוודאות את האליפות. אם אתם שואלים אותי מי פיבוריטית, אני לא יודע", אמר.
מה דעתך על הכתבה?