Sport1 Banner

פרשת ניימאר מסתבכת: סנטוס שוב תבעה את ברסה

ניימאר. שוב מסבך את ברסה?
התמונה הוסרה | מערכת ספורט1

הברזילאים פנו לפיפ"א: רק 17.1 מ' יורו הועברו לחשבון המועדון

(גודל טקסט)

סנטוס הודיעה, כי היא מתכוונת לתבוע את ברצלונה, אביו של ניימאר וחברת הספורט 'מקרטינג' של אביו על חוקיות ההעברה של החלוץ לברצלונה ב-2013. ברסה הולכת ומסתבכת בפרשה אחרי שבית המשפט בספרד כבר דרש ששני נשיאי המועדון בעבר ובהווה, סנדרו רוסיי וג'וזף ברתומאו ייכנסו לתקופות מאסר בפועל בגלל העלמת מס בעסקה.

 

המועדון הברזילאי טוען כי רק 17.1 מיליון יורו הועברו לקופתו אחרי העברת ניימאר. כזכור, כאשר ניימאר נרכש טען נשיא ברצלונה ששולם עבורו סכום של 57.1 מיליון יורו, אבל כעת לא ברור מהו סכום ההעברה ויש הטוענים שהוא מעל 100 מיליון יורו.

 

 

נשיא המועדון, מודסטו רומא, אמר שסנטוס הגישה תלונה רשמית לפיפ"א. לפני שנתיים הושג הסכם בין ברצלונה לניימאר על תשלום של 17.1 מיליון יורו על השחקן כאשר אם הוא ייכלל בין שלושת הפיינליסטים של "כדור הזהב של פיפ"א", תהיה תוספת של שני מיליון יורו נוספים. לאחר מכן התברר שברצלונה ריפדה בדרך את אביו של ניימאר וחלק מסוכניו וגם צד שלישי שהכרטיס היה שייך לו וסכום ההעברה עלה על פי דיווחים ל-83 מיליון יורו.

 

 

 

בסנטוס טוענים שהם צריכים לקבל יותר כסף מהעיסקה. "אנחנו לא יכולים לשתוק לנוכח המצב", אמר נשיא הקבוצה. "אם לא ינתחו בדיוק את ההעברה הזאת לפרטיה זה יצור נזק לכל מערך ההעברות של שחקנים בעולם", הוסיף הנשיא רומא. לדבריו הם לא נגד ברצלונה ויש להם כבוד לכולם, אבל פיפ"א חייבת לחקור בנושא.

עוד באותו נושא:

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי