Sport1 Banner

"רונאלדו לחש לבלאן שהוא רוצה לעבוד איתו"

בקרוב ביחד? רונאלדו וזלאטן
בקרוב ביחד? רונאלדו וזלאטן | צילום: AFP

בראיון פתוח סיפר הפורטוגלי שהוא חושש לחיי אמו וגם פירגן לליאו מסי

(גודל טקסט)

כריסטיאנו רונאלדו מככב בכותרות. לאחר שנתפס לוחש לחישה באוזנו של לורן בלאן במשחק הניצחון של ריאל מדריד נגד פאריס סן ז'רמן, סיפק הפורטוגלי ציטוטים מרתקים בסדרת ראיונות שקיים לאמצעי התקשורת.

 

לפי העיתון הצרפתי 'לה פריזיאן', רונאלדו אמר לבלאן: "הקבוצה שיחקה טוב מאוד, אני רוצה לעבוד איתך". לפי העיתון, הפריזאים סימנו חזק את הפורטוגלי, וחלומו הרטוב של בעלי הקבוצה הקטארי יהיה להחתימו. יחד עם זאת, מצוין בעיתון כי יהיה קשה לשכנע את השחקן להגיע לצרפת ולשחק בליגה פחות אטרקטיבית מהליגה הספרדית.

 

 

לדברי "לה פריזיאן", משכורתו של רונאלדו, כ-21 מיליון אירו, אינה מרתיעה את המועדון הצרפתי, אולם הוא ייאלץ לשלם כ- 100 מיליון אירו עבור השחקן, וגם להבטיח לו שגם בקבוצה הנוכחית הוא יוכל לזכות ב"כדור הזהב". בנוסף לכך, יובהר לרונאלדו כי הוא יהיה הסמל של הקבוצה על המגרש ומחוצה לו בכל המובנים.

 

יחזרו לשתף פעולה? רונאלדו עם די מריה (AFP)

 

"חושש שאמי תמות"

 

במקביל לדיווחים מצרפת, התראיין הקיצוני לתוכנית הרדיו הפופולארית 'טוק ספורט' באנגליה, ודיבר בהרחבה על חייו האישיים. בין היתר דיבר על חששו שאימו תמות בשל העובדה שהיא לוקחת קשה את הביקורת שמועברת עליו וגם דיבר על ליאו מסי והדהים כשפרגן לו בצורה שלא זכורה עד היום.

 

"קל להתעסק איתי ולכן כל הזמן מותחים עלי ביקורת. קשה מאוד להתמודד עם הידיעה שהמשפחה שלי ואמא שלי נכנסים ללחץ נפשי מהביקורת עלי יותר מאשר אני לחוץ. בגלל הכדורגל החיים של כולנו לחוצים ובעיקר של אמא שלי. אבי מת לפני עשר שנים ואני לא רוצה שזה יקרה לאמי בגלל לחץ נפשי בעוד 5 או 10 שנים. אני כל הזמן אומר לה: 'תרגעי, זה רק כדורגל, אלה לא החיים עצמם'. זה קשה מאוד, כי היא חיה את המשחקים והיא במתח כל הזמן".

 

בנוסף לחייו האישיים, דיבר רונאלדו בגלוי גם על ליאו מסי, ושם קץ לדיבורים, על מי טוב יותר כשאמר: "בחיים לא הייתה לי בעיה אחת עם מסי. הוא שחקן פנטסטי ואני מסיר את הכובע שלי בפניו".

 

"זה טבעי שהתקשורת מדברת על היריבות שלי עם מסי וטוענת שיש יריבות חזקה, כי הם מוכרים טוב מאוד עם הדיבורים האלה", הסביר הפורטוגלי. "היחסים שלי איתו טובים. ב-8 שנים בהם אנחנו משחקים באותה במה בחיים לא היתה לי בעיה אחת איתו. הוא פשוט פנטסטי, שחקן ענק".

 

שחקן ענק. רונאלדו ומסי (gettyimages)

 

"זה מה שיש ואני לא יכול להתלונן, אם אתה דואג מה אומרים עליך אתה לא יכול לחיות את החיים שלך", הגיב לביקורת נגדו. "אני מנסה לעשות את הדברים הנכונים, אבל מכאן ואילך אתה חייב לחיות את חייך כפי שאתה מבין אותם. אף אחד לא יכול להיכנס לנעליים שלי ולחיות את חיי. אם אני לא מתאמן כמו שצריך ואני לא משחק או אני משחק לא טוב אז שורקים לי בוז. קל לכולם להתעסק איתי, אבל אני רגיל להיות מקצוען".

 

רונאלדו אמר שחשוב לו לזכות בתארים, אבל הדבר ביותר עבורו הוא להיות מקצוען. "לשחק ברמה הכי גבוהה האפשרית זה האתגר שניצב מולי כל שנה. אנשים שמבינים בכדורגל יודעים עד כמה זה קשה. אני רוצה לשחק עוד 5-6 שנים ואני רוצה עוד ועוד תארים, כי אני אוהב לזכות בהם".

 

חושש לחייה. רונאלדו חוגג אליפות במנצ'סטר עם אמו (gettyimages)

על האפשרות שיחזור לפרמיירליג אמר את המשפט שנהג להגיד בראיונות קודמים: "בכדורגל אתה אף פעם לא יודע. טוב לי במדריד וזה מועדון פנטסטי, אבל מצד שני אנשים יודעים עד כמה אני אוהב את מנצ'סטר יונייטד. אני רק יכול לומר שאני לא יודע מה יהיה בעתיד, יודע מה קורה עכשיו".

 

בראיון ל-BT ספורט, התייחס הפורטוגלי לפורטוגלי אחר שעובר ימים לא קלים, ז'וזה מוריניו, ופירגן גם לו: "מוריניו מאמן צמרת, אני מדרג אותו בצמרת של מאמני הכדורגל העולמי. הוא מאמן טוב שעשה הרבה דברים טובים וזכה בתארים רבים עם קבוצות שונות".

 

בנוסף התבקש רונאלדו לציין את חמשת השחקנים הצעירים הטובים בעולם לדעתו, ומנה אדן הזאר, ניימאר ופול פוגבה, מרטין אודגרד וממפיס דפאיי.

 

מאמן צמרת. רונאלדו ומוריניו (gettyimages)

 

עוד באותו נושא:

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי