Sport1 Banner

אלקאסר: "מסוגל לכבוש כמו סוארס. זה עוד יגיע"

| צילום: Gettyimages

חלוץ בארסה לא מצטער על ההחלטה להפוך למחליף: "אני מתאמן עם כוכבי על"

(גודל טקסט)

פאקו אלקאסר עבר בקיץ האחרון מוולנסיה לברצלונה כדי להיות החלוץ הרביעי בהירככיה של הקטלונים, אבל אחרי שלוש הופעות ליגה ומשחק נוסף באלופות הוא עדיין לא הצליח לחגוג שער בכורה.

בראיון ל"מונדו דפורטיבו" הבטיח חלוץ הנבחרת שהוא עוד יכבוש הרבה שערים ודאג להבהיר כי לרגע לא הוא לא מצטער על החלטתו: "קשה להתבטא במועדון כזה גדול וזה לוקח זמן, אבל הכל קל יותר. האימונים, שיתוף הפעולה. כולם אנשים מקסימים שעוזרים זה לזה, למרות שמדובר בכוכבי על". 

אלקאסר סיפר כי בעיקר התרשם מהקבלת פנים שערכו לו השחקנים: "אני מדבר על זה שהם מתייחסים לכל שחקן בגובה העיניים. אתה חושב בהתחלה שהם מחזיקים מעצמם כי מדובר בכוכבים גדולים, אבל הם צנועים מאוד. ברור שגם עזר לי שאני בנבחרת, כי אחרת לא הייתי מכיר אף אחד בקבוצה. להתאמן עם ליונל מסי, לואיס סוארס וניימאר זו חוויה".

"קשה להתבטא במועדון גדול" (Gettyimages)

כשנשאל על כך שבחר להגיע לקבוצה שלא מייעדת לו מקום בהרכב הסביר: "בלתי אפשרי לסרב לברצלונה, אי אפשר לומר לה 'לא'. מדובר באתגר גדול להצליח בקבוצה כזו ואני לא חושש לאבד את היכולת לכבוש. ברור שיש כאן חלוצים ענקיים, אבל אם בחרו להחתים אותי זה סימן שראו בי משהו. מאמין שאני יכול להתחיל לכבוש כמו סוארס".

ברצלונה תערוך מחר (ראשון, 21:45) את משחקה האחרון לפני היציאה לפגרת הנבחרות כשתצא לבלאיידוס ותפגוש את סלטה ויגו. באמצע השבוע בליגת האלופות ניצחו הקטלונים 1:2 את בורוסיה מנשנגלדבאך בגרמניה.

 

עם ניימאר. "חוויה להתאמן עם מקצוענים כאלה" (Gettyimages)

 

עוד באותו נושא:

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי