ברצלונה מעדה שם, אך ריאל מדריד בהרכב חסר ובעיקר ללא כריסטיאנו רונאלדו וכרים בנזמה נזקקה שוב לגארת' בייל בתור מושיע והוולשי סידר בנגיחה 0:1 יקר אצל סוסיאדד באנואטה.
"האפשרות שניקח אליפות עדיין קיימת. נילחם עד לרגע האחרון. אנחנו יודעים שחייבים לנצח את שני המשחקים האחרונים. רונאלדו ובנזמה שני חלוצים גדולים שחסרים לנו, אבל בעזרת משחק קבוצתי והקרבה התגברנו על חסרונם", ציין הוולשי. על הגומלין עם מנצ'סטר סיטי הוסיף: "יהיה משחק קשה. חייבים לשחק באותה אינטנסיביות כמו באנואטה. עם התמיכה של האוהדים אנחנו מצפים לעלות לגמר".
- 0:2 לבארסה על בטיס, שני בישולים למסי
- אתלטיקו גברה 0:1 על ראיו, גריזמאן הבקיע
- הצטרפו לעמוד הפייסבוק של ספורט1
מאז הפסד הליגה 1:0 לאתלטיקו מדריד ניצחה ריאל מדריד את כל עשרת משחקיה (4 בבית, 6 בחוץ כולל 1:2 על ברצלונה). הפעם שמרה ריאל על רשת נקייה בחוץ לראשונה מאז 29 בנובמבר מול אייבר.
#LaPortada 'Simplemente la mejor liga del mundo' pic.twitter.com/tdG7FOjwek
— MARCA (@marca) April 30, 2016
ב"אס" פירגנו גם כן לבייל: "בשביל זה הבאנו את גארת' בייל. אחרי 80 דקות על הקרשים בייל כבש וזה היה מגיע לו אחרי שניסה כל המשחק והדגיש מה יהיה מעמדו בעתיד". גם המאמן זינדין זידאן החמיא: "הוא לא פחות טוב מכריסטיאנו רונאלדו, אבל הכי חשוב היה לקחת את הנקודות אחרת היינו ניצבים בפני משימה בלתי אפשרית. השחקנים היו נחושים, היה לנו אתגר גדול וזה מאחד את הקבוצה עוד יותר".
זיזו הביע תקווה שכריסטיאנו רונאלדו ובנזמה יחזרו למשחק עם סיטי. טוני קרוס צפוי לשחק בוודאות לאחר שזכה למנוחה.

בייל עם נאצ'ו, מי צריך את רונאלדו? (Gettyimages)
סרחיו ראמוס הבטיח: "נילחם כל עוד יש סיכוי. השחקנים מקריבים הרבה להשיג את התואר. ידענו שיהיה משחק קשה, אבל הכי חשוב הניצחון. סבלנו באחרונה מפציעות, אבל הגבנו יפה עם השחקנים שהיו לנו".
בורחה מאיורל הצעיר ששותף בהתקפה הודה: "השער של בייל השאיר אותי המום. לא הייתי מהמר שרונאלדו ובנזמה יחזרו בטוח לשחק, אבל מתפלל שזה יקרה. זו חוויה עצומה לשחק עם הבוגרים של ריאל. אני מודה לחברים שתומכים בי".
הרוטציה של צ'ולו: "כל נקודה חשובה"
ולצד השני של מדריד. באתלטיקו ניהל דייגו סימאונה את המשחק מהיציע כשהוא מורחק לשלושה משחקים. צ'ולו שלף את אנטואן גרייזמן מהספסל בהרכב משני וניצח 0:1 את ראיו. "ניצחנו משחק מכריע. לקראת הסיום כל נקודה חשובה יותר. חסרנו אינטנסיביות ולחלוצים היה קשה להבקיע. אנחנו משחקים הרבה וזה נורמלי שהיכולת קצת ירדה", אמר הארגנטיני.
סימאונה פתח בחוד עם לוסיאנו וייטו ואוליבר טורס שהתקשו לשחק וספגו בוז כשהוחלפו על ידי פרננדו טורס וכובש השער אנטואן גרייזמן. "אני אשם. קשה לבוא בטענות לשני השחקנים שפתחו. הם לא משחקים הרבה ונתקלו בהגנה טובה", הגן המאמן על השחקנים שנזרקו למערכה בעקבות הרוטציה לפני הגומלין נגד באיירן בחצי גמר האלופות.

גרייזמן חוגג, מושיע נוסח אתלטיקו (AFP)
"שמח שחזרתי לכבוש אחרי ארבעה משחקים. צ'ולו היה חסר בחדר ההלבשה, אבל הוא דיבר איתנו מרחוק וזה עזר", החמיא גרייזמן.
מה דעתך על הכתבה?