מאמן מכבי תל אביב לשעבר אוסקר גרסיה, שאימן עד כה ברד בול זלצבורג עשוי לחתום בשעות הקרובות כמאמנה החדש של מלאגה המדורגת במקום ה-13 לאחר שזו פיטרה את מאמנה חואנדה ראמוס. זהו יהיה התפקיד הראשון שלו בתור מאמן ראשי בארצו.
גרסיה הוא המועמד המועדף יחד עם שלושה מאמנים אחרים ביניהם פפה מל, אבל לפי ה"מארקה" המגעים איתו מתקדמים מאוד. בדיווח נטען שיש מו"מ החל מהשעות המוקדמות של הבוקר עם מאמן הנוער לשעבר של ברצלונה, ובמלאגה לא מוציאים מכלל אפשרות שהוא יחתום תוך שעות בקבוצה.
- דפאיי על הכוונת של סביליה, ואן דר ויל ישוב לספרד?
- כדורגלן בבית האח הגדול, קרוס מבקר בלונדון
- סופרגול: מתקרבים לזכיה בתיבת הזהב
אין בחוזה של גרסיה סעיף שחרור מזלצבורג והוא יכול לעזוב ברגע שירצה. לפי הדיווח, המנהל הספורטיבי של מלאגה פרנססק אנראו בחר בגרסיה ושאר המועמדים כרגע לא בתמונה. כמו כן, נכתב שעורכי הדין של שני הצדדים מטפלים במו"מ. בגרסיה תומך גם מאנל קסנובה האחראי על האקדמיה.
הבעיה היחידה היא שלגרסיה אין ניסיון בלגיה הספרדית למעט אימון הנוער של ברצלונה. מלבד מכבי תל אביב וזלצבורג הוא הדריך בשנים האחרונות את ווטפורד וברייטון.

עוד אקס מכבי ת"א לספרד? (עדי אבישי)
יש לציין שגרסיה לא רשם הצלחה מיוחדת בזלצבורג. נכון לעכשיו הקבוצה נמצאת מרחק שתי נקודות מהמוליכה אלטאך לא מובילה את הליגה. כמו כן, הספרדי השתמש במואנס דאבור בעיקר כשחקן כנף דבר שלא עזר לחלוץ הישראלי להשתלב היטב בקבוצה. בזלצבורג לא יעמדו על הרגליים האחוריות כדי למנוע ממנו לעזוב.
מה דעתך על הכתבה?