נשיא פיפ"א, ג'יאני אינפנטינו, סיבך את עצמו כהוגן כשהתערב כשעלתה לאוויר השאלה הנצחית – מי טוב יותר, כריסטיאנו רונאלדו או מסי.
אחרי שרונאלדו זכה בכדור הזהב ובתואר השחקן הטוב ביותר של השנה מטעם פיפ"א, אמר אינפנטינו בראיון לתוכנית טלוויזיה: "מבחינה רשמית, כרגע, עבור פיפ"א רונאלדו טוב יותר ממסי".
נשיא פיפ"א הסביר בתוכנית הטלוויזיה הפורטוגלית "פוטבול טוקס" על מה הוא מדבר כשאמר: "יש הבדלים גדולים בין השניים. לכל אחד יש סגנון משחק שונה. הם שונים מבחינה פיזית ושניהם שחקנים מדהימים. שנה אחת שחקן א' זוכה בתואר ואולי בשנה השנייה השחקן השני. באופן רשמי הייתי אומר שעבור פיפ"א כרגע רונאלדו השחקן הטוב יותר".

CR7 כובש בנבחרת. פיפ"א בעדו (AFP)
במקביל לדבריו, פרסמה חברת Opta נתונים על הבעיטות החופשיות של שני הכוכבים, בעקבות הכדור החופשי שכבש רונאלדו נגד הונגריה. על פי המספרים, לפחות באספקט זה ליונל מסי טוב יותר.
רונאלדו כבש יותר שערים אמנם, 32 פעמים הרשית ממצב נייח, אבל עשה זאת מתוך 435 נסיונות (7.4 אחוז הצלחה). מסי כבש רק 26 שערים, אבל ב-342 נסיונות (7.6 אחוז).

מסי. במצבים נייחים הוא יותר טוב, ואת זה הסטטיסטיקה קבעה (AFP)
מה דעתך על הכתבה?