Sport1 Banner

צרות במו"מ? חבר הנהלת ברצלונה תקף את מסי והודח

קשיים מאחורי הקלעים? מסי
קשיים מאחורי הקלעים? מסי | צילום: AFP

הפרעוש טרם סיכם על חוזה חדש. אנריקה: "צריכים להישאר רגועים"

(גודל טקסט)

אחרי הניצחון הראשון של ברצלונה ב-2017 כשגברה על אתלטיק בילבאו בגומלין של גביע המלך 1:3 ברצלונה רוצה לחזור לנצח גם בליגה אחרי 1:1 נגד ויאריאל. היא מארחת את לאס פלמאס מחר (17:15). לואיס אנריקה כבר אמר, כי בארסה לא פיבוריטית העונה לזכייה באליפות ולכן היא צריכה לנצח כל משחק כדי לנסות להלחיץ את ריאל מדריד.

 

הנושא הבוער במסיבת העיתונאים של אנריקה היה מה קורה עם המו"מ עם ליאו מסי אחרי שהיו השבוע רמזים שכביכול ייתכן ויעזוב. "מסי והמועדון מכתיבים את קצב המו"מ. אנחנו לא מנסים לדחוף את מסי לסיים אותו מוקדם יותר. אנחנו צריכים להישאר רגועים בנושא", אמר.

 

 

לפני כן, וכנראה שלא במקרה, תקף חבר ההנהלה פרה גראטקוס את הפרעוש וטען כי "בלי העזרה של אנדרס אינייסטה, ג'רארד פיקה, ניימאר ואחרים מסי לא היה שחקן כזה גדול". התבטאות אשר לפי הדיווחים הביאה מהר מאוד להדחתו, אך כבר מדובר בפעם שנייה בתוך שבוע שאיש הנהלת ברצלונה מותח על מסי ביקורת ולכן כנראה שהמו"מ עימו אינו חלק.

 

מה שכן חלק וברור זו היכולת שלו על הדשא, שם לאחרונה נראה כי שיפר את יכולתו בבעיטות החופשית והבקיע את שערו ה-25 ממצב נייח. "הוא מתאמן לבדו על הבעיטות האלה", הסביר אנריקה, "לכל שחקן יש את הגישה השונה שלו לגבי בעיטות כאלה. הוא יכול לכבוש שערים כאלה מכל הזוויות".

 

אמן אמיתי. מסי (AFP)

 

אנריקה בהמשך החמיא לעוד אחד מכוכביו – לואיס סוארס, שהגיע בשבוע שעבר למאה שערים במדי הקטאלונים. "אני זוכר שבתחילה כשהגיע אלינו אמרו שהוא שמן מדי והוא לא יכול לכבוש. זה לקח לו זמן להתחיל להבקיע. ככל שהזמן עבר התברר שהימרנו על הסוס הנכון. הוא החלוץ שעושה עבורנו את ההבדל".

עוד באותו נושא:

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי