המחזור ה-28 בליגה הספרדית יצא לדרך אתמול (שישי) כשברצלונה ניצחה את מאריוקה 0:1 בקושי רב. היום הגיע תורן של שתי קבוצות צמרת נוספות והראשונה ביניהן שעלתה למשחק, אתלטיקו מדריד, ספגה הפסד מאוד מפתיע. ג'ירונה חזרה למקום השני עם 0:2 על אוסאסונה.
קאדיס – אתלטיקו מדריד 0:2
הפתעה גדולה באסטדיו נואבו מיראנדיה, כשאתלטיקו מדריד הפסידה לקאדיס, שמה שהיה הניצחון הראשון של המארחת אחרי 23 משחקים רצופים (!). חואנמי שהתחיל את העונה בערב הסעודית והגיע לקאדיס ביום האחרון של חלון ההעברות של החורף, כבש צמד מזהיר בדקות 24 ו-64 והעניק לאנדסולים ניצחון נדיר – השלישי שלהם בלבד העונה. ההפסד של אתלטיקו יאפשר לאתלטיק בילבאו להתקרב אליה במסגרת המאבק על המקום הרביעי והכרטיס לליגת האלופות.
שחקני קאדיס חוגגים | רויטרס
ג'ירונה – אוסאסונה 0:2
הפתיחה המסחררת של הפתעת העונה בספרד אמנם נעצרה, עם ניצחון בודד בחמשת משחקי הליגה האחרונים עד הערב, אך ג'ירונה בכל זאת לא מרימה ידיים. פורטו כבש (13) מכדור עומק יפה של ויקטור ציגאנקוב, סאביו הכפיל (87) ועזר להשיב את קבוצתו למקום השני והפער מריאל מדריד עומד על ארבע נקודות, לפחות באופן זמני. האורחת נעצרה אחרי ארבעה משחקים רצופים ללא הפסד.
מה דעתך על הכתבה?