ברצלונה מתקדמת בשיחות עם ראפיניה להארכת חוזהו עד 2030. הכוכב הברזילאי, כך על פי דיווח ב"מונדו דפורטיבו", כבר קיבל הצעה ראשונית, והצדדים אופטימיים מאוד לגבי העתיד.
ראפיניה (28), שרשם העונה 24 שערים ו-18 בישולים ב-38 הופעות בכל המסגרות, הביע נכונות להישאר במועדון. על פי הדיווח, הוא מרגיש מחויב מתמיד ונמצא בשיאו. הברזילאי מאושר בברצלונה ומעולם לא שקל לעזוב, גם כשהקבוצה עברה תקופות קשות והוא היה תחת ביקורת.
על פי הדיווח, המועדון מקדם נוסחה דומה לזו שנחתמה עם רונאלד אראוחו, הכוללת אופציית יציאה עתידית. כיום סעיף השחרור של ראפיניה עומד על מיליארד יורו, אך על השולחן עומדת האפשרות לקבוע מחיר יציאה בהתאם לשוויו בשוק החל מקיץ 2026, לאחר המונדיאל – טורניר שכמובן מוגדר יעד מרכזי נוסף עבור השחקן שמקווה להוביל את נבחרת ברזיל לזכייה בגביע.
למרות התעניינות מקבוצות סעודיות בחלונות ההעברות האחרונים, ראפיניה סירב לעזוב את ברצלונה והעדיף את הפרויקט הספורטיבי על פני כסף. מטרתו תמיד הייתה להצליח בברצלונה, שם הוא מגשים חלום. הברזילאי, שפרץ מאוחר יחסית ולא חתם על חוזה גדול עד הגעתו לספרד, מזדהה באופן מלא עם הפרויקט הספורטיבי במועדון.
הארכת חוזהו של ראפיניה היא חלק מגל חידושי חוזים בברצלונה, לאחר שהמועדון כבר הבטיח את המשך דרכם של פדרי, גאבי, פאו קוברסי, אראוחו, ג'רארד מרטין ואיניגו מרטינס. כעת העדיפויות של המנהל הספורטיבי דקו הן לאמין יאמל, ז'ול קונדה וכאמור ראפיניה.
מה דעתך על הכתבה?