איינטרכט פרנקפורט הביעה עניין בצירופו של הקשר הטורקי ארדה גולר מריאל מדריד, שמתקשה למצוא זמן משחק קבוע תחת המאמן קרלו אנצ'לוטי העונה.
למרות שהיה צפוי לתפוס תפקיד משמעותי בסגל לאחר הופעותיו המרשימות עם נבחרת טורקיה ביורו 2024, הוא צבר עד כה רק מעל 1,000 דקות משחק בכל המסגרות, ושותף רק במשחק ליגה אחד מתוך חמשת המשחקים האחרונים של הקבוצה.
על פי דיווח של "סקיי" גרמניה, פרנקפורט מתכננת לצרף את השחקן בחלון ההעברות הקיץ. מוקדם יותר, ב"בילד" דווח כי ריאל מדריד עשויה לשקול להשאיל שחקנים כמו אנדריק וגולר לקבוצות גרמניות לקראת עונת 2025/26, כדי להבטיח להם דקות משחק קבועות.
לפי הדיווח של "סקיי", גם לייפציג עוקבת אחר מצבו של הטורקי ועשויה להגיש הצעה עבורו. גולר יקווה לקבל דקות הערב (ראשון) כשקבוצתו של אנצ'לוטי תארח את ראיו ויאקנו במסגרת הליגה.
מה דעתך על הכתבה?