בלם סוסיאדד תקף את השיפוט באולד טראפורד: "בושה. שקלתי לרדת מהדשא"

play
אויארסבאל הימם את האולד טראפורד בפתיחה | אימג'בנק GettyImages, Gareth Copley
צפו: שלושער של ברונו פרננדש נתן למנצ'סטר יונייטד את הכרטיס לרבע הגמר 04:32

על אף שקבוצתו הפסידה 4:1, לאריץ אלוסטונדו היו טענות קשות כלפי החלטות השופט: "כשאתה רואה את הרצון של השופט לשרוק נגדנו ולא לשרוק לטובתנו, זה גורם לך לחשוב"

(גודל טקסט)

אריץ אלוסטונדו, בלם ריאל סוסיאדד, התבטא בחריפות נגד השיפוט לאחר ההדחה של קבוצתו מהליכה האירופית בתבוסה 4:1 למנצ'סטר יונייטד באולד טראפורד.

בריאיון לתוכנית הספרדית "לילה טוב ושערים טובים", חשף אלוסטונדו כי שקל לעזוב את המגרש במהלך המשחק בשל החלטות השיפוט: "הרגשתי בושה רבה באותו רגע. כשאתה רואה את הרצון של השופט לשרוק פנדלים נגדנו ואפילו לא לשרוק לטובתנו את המקרה הברור ביותר במשחק, זה גורם לך לחשוב".

אריץ אלוסטונדו ריאל סוסיאד | Sports Press Photo

לדבריו של הבלם הספרדי, "הוא לא רצה לשרוק על המקרה הברור מכולם ואת שלושת האחרים הוא שרק בשמחה". אלוסטונדו הדגיש כי הקבוצה הגיעה "מלאי תקווה להפתיע" וחווה "תחושות של חוסר אונים, כעס ועצב" לנוכח ההחלטות של השופט.

הספרדי התייחס גם לקושי של שחקנים להתבטא בנושא, ואמר: "אתה צריך להיזהר בלשונך. אני גם מרגיש חוסר בביטוי. כשמישהו טועה, הוא יכול לצאת ולתת הסברים או לבקש סליחה על טעות. זה לא נעשה בדרך כלל". בהתייחסות הומוריסטית, הוסיף אלוסטונדו: "אני לא חושב שהשופט ראוי שנזמין אותו לשתות יין בסן סבסטיאן".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי