לאמין הודה: "היינו מתוסכלים", פליק הסביר את הסוד של ברצלונה

play
איזה טירוף!!! | רויטרס
צפו: תבוסה שנייה ברציפות ליובנטוס שהפסידה 3:0 לפיורנטינה 01:13

ברצלונה חגגה קאמבק הירואי מול אתלטיקו מדריד, המאמן התמוגג: "הקבוצה הזו חזקה מאוד מבחינה מנטאלית, אנחנו אף פעם לא נכנעים"

אם ברצלונה תיקח את האליפות בסוף העונה הזו, היא ללא ספק תציין את המשחק במטרופוליטנו כאבן דרך משמעותית בדרך לשם. הקטלאנים חזרו מ-2:0 ל-2:4 הירואי בחוץ על אתלטיקו מדריד וכבשו רביעייה שנייה העונה מול קבוצת הגנה שעד המשחק הזה ספגה 18 שערים ב-27 משחקים. פראן טורס המחליף היה זה שהשווה אחרי שער מצמק של לבנדובסקי ולאמין ימאל הכריע בתוספת הזמן, לפני שטורס השלים צמד לפנתיאון. האנזי פליק, שעדיין לא הפסיד ב-2025, השווה את שיאו של צ'אבי עם משחק 18 ברציפות ללא הפסד.

פראן טורס שחקן ברצלונה חוגג שער
אדריכל הקאמבק. פראן טורס | רויטרס

לאמין ימאל גיבור הניצחון חגג אחרי שריקת הסיום ואמר: "ובכן, בסופו של דבר, תחושות הכעס והתסכול נבעו מחוסר הנוחות שלנו במהלך המשחק, אבל הראינו את הטוב ביותר שלנו. השער הראשון של רוברט היה חשוב מאוד, ולאחר מכן השער של פראן גם כן".

"ידעתי שכאשר אבקיע שוב בלה ליגה, זה יהיה במשחק חשוב. בסופו של דבר, לא אכפת לי לא להבקיע כל עוד הקבוצה מנצחת."

האנזי פליק הדגיש אולי את הגדולה של הקבוצה ואמר: "המנטאליות של הקבוצה שלי היא פשוט מדהימה. המשחק הבא יהיה שונה לחלוטין. אבל מה שהכי חשוב היום, אחרי שני המשחקים הקודמים, זה שניצחנו את המשחק הזה. והדרך שבה ניצחנו הייתה באמת מדהימה. אנחנו אף פעם לא נכנעים"

"זה היה משחק נהדר עבור האוהדים וכולם. אולי לא כל כך טוב עבור המאמנים, אבל זה לא משנה. השגנו שלוש נקודות חשובות, וזה מה שרצינו. אני מאוד שמח על מה שהיה כאן".

עוד באותו נושא: ברצלונה בכדורגל, האנזי פליק

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי