הרכש הגדול הבא? "אם זה היה תלוי בו, היה הולך לברצלונה"

play
שחקני ברצלונה חוגגים | GettyImages, Paul Miller
צפו: איסק רשם שער בכורה בליברפול מול סאות'המפטון, אקיטיקה כבש והורחק 02:15

מאמנו הראשון של חוליאן אלברס טען שהארגנטינאי לא מרוצה באתלטיקו מדריד: "לא נוח לו שם, הוא תמיד היה אוהד בארסה"

(גודל טקסט)

חלוץ אתלטיקו מדריד ונבחרת ארגנטינה חוליאן אלברס חווה פתיחת עונה לא פשוטה במדי הקולצ'ונרוס. אחרי החמצת פנדל מול מאיורקה והבעת תסכול על הספסל עם חילופו, נראה כי היחסים בין השחקן לבין מאמנו דייגו סימאונה – או לפחות ההתאמה ביניהם – מגיעים לנקודת רתיחה.

מי שהביע תמיכה פומבית באלברס אך גם הטיל ספק בעתידו במועדון הוא מאמנו הראשון, הוגו רפאל וראס, שהתראיין בבספרד וניתח את מצבו של החלוץ: "אני לא רואה את חוליאן נוח עם סימאונה. הוא שיחק בהרבה משחקים, אבל אף פעם לא בעמדה האמיתית שלו. הוא לא החלוץ המרכזי שהוא היה בריבר. סימאונה משחק בצורה שמרנית, הקבוצה מגנה הרבה ולא מייצרת לו מספיק מצבים".

וראס טען שאלברס לא מתלונן בגלוי, אך כן משתף את משפחתו בתחושות הקשות: "הוא סיפר למשפחה שהוא חושב על טובת הקבוצה ורוצה להצליח, אבל הוא גם רוצה להישאר החלוץ מספר 9 של הנבחרת. כרגע, אתלטיקו בקושי מגיעה להזדמנויות, וכשהוא מבקיע – זה לרוב ממצבים נייחים או מחוץ לרחבה. הוא הפך יותר למוסר מאשר לסקורר".

חוליאן אלברס, חלוץ אתלטיקו מדריד
אתלטיקו מדריד בחוץ. אלברס נופל ברחבה | רויטרס

המאמן אף הפתיע כשאמר בפה מלא שלדעתו, אם אלברס יעזוב את אתלטיקו, יש לו יעד מועדף ברור: "הוא תמיד היה אוהד של ברצלונה. אם זה היה תלוי בו, הוא היה הולך לשם. מישהו אמר לי לאחרונה – 'למה הוא לא שם?' פשוט כי ברצלונה לא שמה את הכסף. אני, באופן אישי, הייתי שמח לראות אותו בריאל מדריד".

לדבריו, סימאונה אולי קרוב לסיום דרכו באתלטיקו, אך עד אז – יהיה קשה לראות שינוי אמיתי עבור אלברס: "יכול להיות שיהיה שינוי – או של המאמן, או של השחקן. סימאונה מאמן הגנתי, והוא גרם אפילו לחוליאן לרדת להגן באזור הרחבה שלו. לא האמנתי כשראיתי את זה. הוא אמנם אוהב את סימאונה כאדם, אבל הסגנון לא מתאים לו".

עוד באותו נושא: אתלטיקו מדריד, חוליאן אלברס

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי